29 / 03 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı!

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.



Vadişehir Bahçeşehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 650 adet daireden oluşan proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen alanlara sahip. İnşaat çalışmalarının başladığı projede 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında bulunuyor.  


Vadişehir Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Proje 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde metro, şehir parkı, şehir hastanesi, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede bulunuyor. Toplam 60 adet ticari ünitenin bulunduğu projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor. 


Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı. Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. 


Vadişehir Bahçeşehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön