25 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir ev fiyatları!

Vadişehir Başakşehir ev fiyatları!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Satış süreci devam eden Vadişehir Başakşehir ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.



Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daire seçeneklerine yer veriliyor.


Vadişehir Başakşehir ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. 380 bin metrekarelik şehir parkına yakın konumda olan proje okullar, metro, şehir parkı ve kamu alanlarına da yakın mesafede inşa ediliyor.


Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan Vadişehir Evleri 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede 650 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir Konutları 'nın sosyal yaşam alanları hobi odası, fitness salonu, Türk hamamı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, kreş ve saunadan oluşuyor. 


Vadişehir Başakşehir ev fiyatları!

Alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteren Başakşehir Vadişehir Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. 


Başakşehir Vadişehir adres: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir


Vadişehir Başakşehir iletişim 

Telefon: 444 80 66

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön