26 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir Başakşehir nerede?

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyor. Peki Vadişehir Başakşehir nerede?



Toplam 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesi 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. 


Alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteren Vadişehir Konutları teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.


Türk hamamı, sauna, kreş, yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası, fitness salonu, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahip olan Başakşehir Vadişehir Evleri 50 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Vadişehir Başakşehir nerede?

Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen Vadişehir Evleri yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na ve Avrupa'nın en büyük sağlık kenti olacak olan Şehir Hastanesi'ne yakın bir bölgede bulunuyor. 


Başakşehir Vadişehir 'de daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Başakşehir Vadişehir adres: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir


Vadişehir Başakşehir telefon: 444 80 66

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön