29 / 03 / 2024

Vadişehir Başakşehir satış ofisi!

 Vadişehir Başakşehir satış ofisi!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 444 80 66 olarak belirlendi. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları,şehir hastanesi,metro, şehir parkına yakın yerde yükseliyor.



Vadişehir Başakşehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 650 adet daireden oluşan proje toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Vadişehir Başakşehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor. Toplam 60 ticari üniteden meydana gelen proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yer alıyor.


Vadişehir Başakşehir projesi şehir hastanesi,metro, şehir parkı, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede yükseliyor. Proje toplam 50 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor.


Vadişehir Başakşehir projesinde kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Vadişehir Başakşehir projesinde 650 adet daire bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen büyüklüklerle dizayn edildi.


Vadişehir Başakşehir projesinde dairelerin teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılacak. Projedeki dairelerin fiyatları metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor.


Vadişehir Başakşehir satış ofisi!

Telefon: 444 80 66


Vadişehir Başakşehir iletişim

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön