28 / 03 / 2024

Vadişehir Başakşehir'in yüzde 75'i yeşil alan için ayrıldı!

Vadişehir Başakşehir'in yüzde 75'i yeşil alan için ayrıldı!

İstanbul'un çekim merkezlerinden Başakşehir'de650 konutluk yeni bir proje daha yükseliyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortak girişiminin 550 milyon liralık yatırımıyla hayat bulacak Vadişehirde satışlara başlandı.



İstanbul'un çekim merkezlerinden Başakşehir'de 650 konutluk yeni bir proje daha yükseliyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortak girişiminin 550 milyon liralık yatırımıyla hayat bulacak Vadişehirde satışlara başlandı. Projede konutlar 2017 yılında teslim edilecek 


İLGİ 3+1 DAİRELERE 

'Aile odaklı bir konseptle inşa edilen projede, 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutlar yer alacak 127 ile 216 m2 arasında değişen daire tipleri arasında en fazla 3+1 daireler rağbet görüyor. 


Lansman dönemine özel fiyatların metrekaresi ise 2.850 liradan başlıyor. Metro, Şehir Parkı, Şehir Hastanesi okullar ve kamu alanlarının merkezinde konumlanan Vadişehirde 60 adet de ticari ünite yer alacak Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi mega projelere bağlantı aksı üzerinde yükselen projenin temel atma töreni de geçtiğimiz günlerde yapıldı. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan Vadişehir projesi Başakşehir Sular Vadisi ne yakın bir alanda yer alacak Projeyle ilgili bilgi veren Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgiil ile Çolakoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Akif Çolak, "Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Vadişehir; TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otobanı, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal İstanbul'un bulunduğu ulaşım ağında konumlanıyor" dediler. 


SAĞLIK KOMPLEKSİ'NE YAKIN 

5 bin yataklı Sağlık Kompleksi karşısında bulunan proje; Başak Konutları Metro istasyonu, ihalesi yapılan Havaray Başakşehir istasyonu, Olimpiyat ve Fatih Terim Stadyumuna 5'er dakikalık mesafede konumlanıyor. Vadişehir projesi tüm ulaşım akslarına yakın bir mesafede bulunmasıyla dikkat çekerken, inşa edilen beş bin yataklı Sağlık Kompleksiyle de değer kazanan bir bölgenin merkezinde yer alması önemini artırıyor. Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül ile Çolakoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Akif Çolak, projenin lokasyon değerine dikkat çektiler. 


Yeni Akit


Geri Dön