29 / 03 / 2024

Vadişehir Evleri Bahçeşehir satış ofisi!

Vadişehir Evleri Bahçeşehir satış ofisi!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Evleri Bahçeşehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Daire alanlarının 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değiştiği projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.



Vadişehir Evleri Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Lansmana özel indirimlerin bulunduğu projede toplam 60 adet ticari ünite yer alıyor.


Vadişehir Evleri Bahçeşehir projesi şehir hastanesi,metro, şehir parkı, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor.


Vadişehir Evleri Bahçeşehir projesi toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.


Vadişehir Evleri Bahçeşehir projesinde inşaat çalışmaları başladı. Toplam 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.


Vadişehir Evleri Bahçeşehir projesinde koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


Vadişehir Evleri Bahçeşehir projesinde daireler 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Satışlarının bugün başladığı projede dairelerin fiyatları metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. 


Vadişehir Evleri Bahçeşehir satış ofisi!

Telefon: 0212 415 41 41


Vadişehir Evleri Bahçeşehir iletişim

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön