19 / 04 / 2024

Vadişehir Evleri satış günü bugün!

Vadişehir Evleri satış günü bugün!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Evleri satış günü bugün gerçekleşecek. 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasının bulunduğu projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.



Vadişehir Evleri projesi toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. 17 blok şeklinde yükselen proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. 


Vadişehir Evleri projesinde sauna ve dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi gibi sosyal seçenekler yer alıyor. Proje metro durağının yanında yer alıyor.


Vadişehir Evleri projesi yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yükselen projenin 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazası bulunuyor.


Vadişehir Evleri projesinin 11 bloğu az katlı, 6 bloğu ise yüksek katlı olarak tasarlandı. Ön talep sürecinin devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yükseliyor.


Vadişehir Evleri satış günü bugün yapılması planlanıyor. Projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçeneklerle tasarlandı.


Vadişehir Evleri iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön