28 / 03 / 2024

Vadişehir'de 2. etap satışta!

Vadişehir'de 2. etap satışta!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle hayata geçirilen iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabı satışa çıktı.



BAŞAKŞEHİR’DE iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabı satışa çıktı.  Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60’ı satıldı. 

 

Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, projenin ilk etabında metrekare satış fiyatlarının 3 bin liradan başladığını hatırlatarak, “Şu anda metrekare fiyatlarımız 3 bin 800-4 bin 800 TL bandında. Tamamlandığında metrekaresinin 8 bin TL olmasını öngörüyoruz. Oluşturduğumuz mahalle konsepti beğeni topladı. En küçük dairemiz 126 metrekare. Bölge insanı bunu istiyor” diye konuştu. 

 

TOKİ’nin duyurduğu 

 

1.5 milyon metrekarelik şehir parkının yanında olduklarını ifade eden Akgül, “Bu park Avrupa genelindeki şehir parkları içinde sayılı bir yere sahip olacak” dedi. Akgül, projenin ilk etabında 122 dairelik bir bloğun yerli bir yatırımcı tarafından alındığını açıkladı. Akgül, ortaklık olarak yatırıma devam edeceklerini ve 2025 yılına kadar aynı bölgede 10 bin konutu hayata geçireceklerini söyledi.


Vatan


www.vadisehir.com.tr


Geri Dön