19 / 04 / 2024

Vadişehir'de daireler metrekaresi 2 bin 850 TL'den satışa çıktı!

Vadişehir'de daireler metrekaresi 2 bin 850 TL'den satışa çıktı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın yatırımlarıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir, yoğun bir ön talep sürecinin ardından satışa sunuldu.



650 konut ve 60 ticari ünitenin yer alacağı projede lansman dönemine özel indirim ve ödeme fırsatları da yer alıyor. Vadişehir’de lansman dönemine özel olarak metrekare fiyatları 2 bin 850 liradan başlıyor.


Yüzde 60’ı 3+1

Başakşehir 1. Etap Ayazma bölgesinde yer alacak proje, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Konut teslimlerinin 2017’nin ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede konut fiyatları 350 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişiyor.

Projenin ön talep döneminde yoğun ilgi gördüğünü belirten Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, Başakşehir’de artan projelerle boş arazinin de azaldığını vurguladı. Akgül, “Bazı yerlerde konut stoğu oluşmuş olabilir ama Başakşehir’de bizim tek korkumuz talebe cevap verememek olur. Burada büyük bir proje yapıyoruz, bölge uzun zamandır ilgilendiğimiz bir alan. 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutların da yer aldığı projede toplam konut sayısının yüzde 60’lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor” dedi.


Milliyet


Geri Dön