29 / 03 / 2024

Vadişehir’de ikinci etap satışa çıktı!

Vadişehir’de ikinci etap satışa çıktı!

İstanbul Başakşehir’de iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. Yeni etabın metrekare fiyatı 3 bin 800 lira olarak açıklandı.



Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60’ı ise satıldı. Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, projenin ilk etabında metrekare satış fiyatlarının 3 bin liradan başladığını hatırlatırken, yeni etabın 3 bin 800 liradan satılacağını söyledi. 


 

Proje bitiminde metrekare fiyatlarının 8 bin liraya kadar çıkmasını beklediklerini anlatan Akgül, “29 Mart’ta ilk lansmanı yaptığımızdan bu yana siyasi açmazlar içinde bile çok iyi bir satış yaptık. Bölge sürekli değerleniyor. Geniş yaşam konsepti uyguluyoruz. En küçük dairemiz 126 metrekare. Bölge insanı bunu istiyor. TOKİ’nin duyurduğu 1.5 milyon metrekarelik şehir parkının yanında olması da ilgiyi artırıyor” dedi.


‘Blok’ sattı...


Yüksel Akgül, 550 milyon lira yatırım yaptıkları Vadişehir’de teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde başlatacaklarını hatırlatarak, ilk etapta bir bloğun yerli bir yatırımcı tarafından alındığını vurguladı. Akgül, “Sanırım kira ile değerlendirecek. Bölge şehir hastanesi, metrolar ve mega projelere yakınlığıyla yabancı yatırımcının da gözdesi” diye konuştu. 


Milliyet





Geri Dön