18 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

Vadistanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.



İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

 

14 MİLYON EURO'LUK HAVARAY 

PROJENİN AVM, alışveriş caddesi, otel ve ofislerden oluşan 'Bulvar' etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının mekanik maliyeti 75 milyon Euro tutarken, toplam maliyeti ise 14 milyon Euro'yu bulacak. 


Havarayın tum maliyetini yüklenen Artaş, Aydınlı, Invest ortaklığı Türkiye'de bir ilke imza atacak. Proje tamamlandığında ise havaray, İstanbul Büyukşehir Belediyesine devredilecek. 


VADİSTANBUL Artaş inşaat, Aydınlı Grup ve Invest inşaat ortaklığıyla Ayazağa'da, Maslak Levent hattının alternatıfi olarak geliştiriliyor Projenin otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan Bulvar' etabının uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların merkezi haline geliyor. İstanbul'un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak taki A sınıfıofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor Vadistanbul Bulvar'da ise ofislerin toplam alanı 300 bin metrekare Projede satışta yüzde 65 inşaatta ise yüzde 45 seviyesine gelindi. 


11 BİN 500 ARAÇLIK OTOPARK 

Vadıstanbul'un, gün içindeki 35 bin kişilik populasyonuyla yeni bir şehir merkezi olacağını belirten şirket yetkilileri, "Bulvar etabı 6 bin araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin en buyuk otoparkına sahip olacak. Vadistanbul'un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11 bin 500'e ulaşacak" dedi. 


GENİŞ YEME İÇME ALANI 

Vadistanbul'un Bulvar etabının alışveriş caddesiyle de dikkat çekeceğini belirten yetkililer. "Bulvar'da oluşturulan marka karmasıyla bir çok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul'da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme içme alanlarıyla da bir ilk olacak. Vadistanbul Bulvar ın mağazalarının yüzde 23'ü gıda bölümlerinden oluşacak" diye konuştu. 


2 BİN 500 KONUT 

424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul. 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yer alıyor. Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis. alışveriş caddesi. AVM ve otel yer alacak Vadistanbul'da; 2 bin 500 konut, 108 bin metrekare net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi. 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar. 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin 500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. 


Hürriyet Ek


www.vadistanbul.com


Geri Dön