25 / 04 / 2024

Vadistanbul MIPIM Fuarı'nda yabancı yatırımcılarla buluşuyor!

Vadistanbul MIPIM Fuarı'nda yabancı yatırımcılarla buluşuyor!

ARTAŞ Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu Inşaat'ın ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul projesi, 11-14 Mart tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek MIPIM Fuarı 'nda yabancı yatırımcılarla buluşuyor.




Vadistanbul  Dubai Cityscape Fuarı'nın ardından Fransa'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda da yer alarak bir kez daha uluslararası arenada boy gösteriyor. 


Geçtiğimiz günlerde Tükiye'de görücüye çıkan Vadistanbul'un "Bulvar" etabı da MIPIM'de sergilenecek. Ofis, otel ve mağazaların yer aldığı alana uluslararası alanda faaliyet gösteren birçok firmanın ve yatırımcının ilgi gösterdiği belirtiliyor. 


2 MİLYAR TL'LİK YATIRIM

Vadistanbul, arsa hariç 2 milyar TL'lik dev bir yatırımla hayata geçiriliyor. 3 parselde, toplam 424 bin metrekarelik arsada geliştirilen Vadistanbul, 3 farklı etaptan meydana geliyor. Vadistanbul, "Bulvar" etabında 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks oteller, mağazalar. restoranlar ve kafeler yer alıyor. 


TERASTA SONA YAKLAŞILDI

 Projenin konutlardan oluşan ve erken teslimle temmuz ayında teslim edilecek ilk etabı olan Vadistanbul Terasta ise 507 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Projede farklı ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanan 1+1, 2+1, 3+1,4+1 ve 5+1 dubleks seçenekleri bulunuyor. Kaba inşaatın tamamlandığı ilk etapta dairelerin yüzde 70'i sahiplerini buldu. Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosu da Vadistanbul'un içinden geçecek ve şehrin metro ağına bağlanacak. 


OFİSLERE ÖZEL FİYAT

Vadistanbul Bulvar, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı'na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla her yöne ulaşım imkanı sunan bir yaşam merkezi olacak. Yüksek yatırım değeriyle dikkatleri üzerine çeken Vadistanbul'un kalbi konumundaki "Bulvar" etabı bünyesindeki ofisler, lansman dönemine özel olarak metrekaresi 3 bin 400 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yurtdışından birçok yatırımcının talebini alan Vadistanbul Bulvarın satış ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor. 



Hürriyet Ek


Geri Dön