25 / 04 / 2024

Vadistanbul Park Ayazağa ev fiyatları!

Vadistanbul Park Ayazağa ev fiyatları!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Vadistanbul Park Ayazağa ev fiyatları dairelerin konum ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.



Vadistanbul Park Ayazağa ev fiyatları konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan tutar için yüzde 1.13 faiz oranında banka kredisiyle taksit uygulanıyor. 


Konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanan  Vadistanbul Park  Residence İstanbul Ayazağa Cendere'de yükseliyor. Projenin 2018 yılı Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Cendere Vadistanbul Park Konutları Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede 762 tane daire ve ticari ünitelere yer veriliyor. 


Lansmanı yarın yapılacak olan Kağıthane Vadistanbul Park'ın 22 bin metrekarelik mağaza alanı, 120 bin metrekarelik ofis alanı bulunuyor. 


Vadistanbul Park Ayazağa ev fiyatları 748 bin TL'den başlıyor. Projede yüzme havuzu, kafeler, basketbol sahası, kreş ve çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön