19 / 04 / 2024

Vadistanbul satışları devam ediyor!

Vadistanbul satışları devam ediyor!

İstanbul 'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 'üncü etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak.



Konut sayısı: 3000 , Teslim tarihi: 1. Etap Aralık 2014, 2. Etap 2015 sonu, 8 Konut Tipleri: 1 + 1,2 + 1,3 + 1 i 4+1 ve 5+1 dubleks '  Bulvar etabı göz dolduruyor. Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı ise, lanse edildiği günden bugüne dek ulusal ve uluslararası yatınmcıların ilgi odağı oldu. Kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar da ofislerin metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Projenin kalbi konumundaki Bulvar etabın yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve otelleri barındınyor. Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor. 

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu inşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'da satışlar devam ediyor. İlk etabında teslimlerin tamamlandığı ve yaşamın başladığı Vadistanbul'un ofislerinde de satış süreci sürüyor. 

Evyap Holdinge ait arsa üzerinde konumlandırılan Vadistanbul, Ayazağa'da yükseliyor. Belgrad ormanlanyla çevrili bir alan içinde yer alan proje, toplamda 1 milyon 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 


3 bin konut yer alıyor 3 parselden oluşan ve toplamda 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da; 3 bin konut, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 29 bin metrekarelik cadde mağazalan, restoranlar, 180 bin metrekare ofis alanı ile 33 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. 


Projeye özel metro Proje, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika'nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı. Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi haline geliyor. 

Vadi İstanbul'a özel olarak inşa edilecek olan metro, şehrin metro ağına da bağlanacak. 


Posta


Geri Dön