25 / 04 / 2024

Vadistanbul Teras'ta hemen teslim son daireler!

Vadistanbul Teras'ta hemen teslim son daireler!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul ’un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta.




Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'ıın konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışa çıktı. Projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına ise uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor. 


VADİCE TAŞINMALAR BAŞLADI

Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 608.490 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, "Bulvar" etabında da bağımsız ofisler ve ofis blokları hızla sahiplerini buluyor. Satışların hızla devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da ofisler ortalama 4000 dolardan alıcı buluyor. Bulvar etabının teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Projede 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daire tipleri 80 - 90 metrekare ile 305 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Vadistanbul, İstanbul'un kuzeyindeki Belgrad Ormanı'yla Maslak'ı birleştiriyor. 




Yeni Akit


Geri Dön