24 / 04 / 2024

Vadistanbul Teras'ta yaşam başladı! 590 bin TL'den başlıyor!

Vadistanbul Teras'ta yaşam başladı! 590 bin TL'den başlıyor!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul

TÜRK inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik 'Teras' etabında yaşam başladı. Projede fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor...



Vadistanbul Bulvar'a 

yabancılardan yoğun ilgi 


TÜRK inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik 'Teras' etabında yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 590 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, 'Bulvar' etabında da bağımsız ofisler ve ofis bloklan hızla sahiplerini buluyor. Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, lanse edüdiği şubat ayından bugüne dek ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı oldu.JKısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarım yönlendirdiği bir proje haline gelen  Vadistanbul  Bulvar, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelecek. 


Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Bulvar, aynca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. Bulvar'da teslim Mayıs 2016 satışların hızla devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da ofisler ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. Bulvar etabının teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Projenin kalbi konumundaki Bulvar etabı bünyesinde; yüksek donatılı ofis alanlan, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve otelleri barındınyor. Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor. 


1+l'den 5+1 dublekse kadar değişen daire tipleri 80-90 metrekare İle 305 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Kat mülkiyet tapularının da hemen verildiği projede 120 aya kadar yüzde 0.87'den başlayan faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. 


Star Perakende Eki


projeye sor



Geri Dön