26 / 04 / 2024

Vadistanbul'un özel metrosu olacak!

Vadistanbul'un özel metrosu olacak!

İSTANBUL Ayazağa'da Artaş T İnşaat, Aydınlı Grup ve Alnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında yaşam başladı..



İSTANBUL Ayazağa'da Artaş T İnşaat, Aydınlı Grup ve Alnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında yaşam başladı. 

Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 610 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, "Bulvar" etabında da bağımsız ofisler ve ofis blokları hızla sahiplerini buluyor. 


Vadistanbul'un Bulvar etabının, lanse edildiği şubat ayından bugüne dek ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı olduğunu söyleyen şirket yöneticileri "Kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelecek" dedi. 


BULVAR 2016'DA TESLİM

Satışların hızla devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da ofislerin metrekaresi ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. Bulvar etabının Mayıs 2016 'da teslim edilmesi planlanıyor. Bulvar etabı bünyesinde; yüksek donatılı ofis alanlan, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve 5 yıldızlı otel barındırıyor. Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor. Evyap Holding'e ait arsa üzerinde konumlandırılan Vadistanbul, 1 milyon 280 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 


3 BİN KONUT YER ALACAK 

3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da; 3 bin konut, 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi, ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 275 bin metrekare ofis alam ile 32 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunacak. İstanbul'un kuzeyindeki Belgrad Ormanı'yla, şehrin merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ı birleştiren Vadistanbul, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika'nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı. 


ÖZEL METROSU OLACAK 

VADİSTANBUL dahilinde özel metro yapılacak. Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek olan metro, şehrin metro ağma bağlanacak. Aynca İstanbul'un üç çevreyolu bağlantılarının kesiştiği noktada konumlanan Vadistanbul, şehrin en hızlı gelişen noktasında yer alıyor. Projede, 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daire tipleri 80 - 90 metrekare ile 305 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 


Hürriyet Ek


Geri Dön