25 / 04 / 2024

Vaditepe Bahçeşehir satış ofisi!

Vaditepe Bahçeşehir satış ofisi!

Firma: Kiptaş

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Vaditepe Bahçeşehir satış ofisi ile 0 212 428 88 00 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesini yarın saat 10.30 itibariyle satışa sunuyor...




Kiptaş'ın satışa sunacağı  Vaditepe Bahçeşehir  projesinde 4 bin konut yer alıyor.  Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesi yarın saat 10.30'da yapılacak lansmanla satışa çıkıyor. Vaditepe Bahçeşehir satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde ticari alanlar, cami ve sosyal donatı alanları da bulunuyor. Vaditepe Bahçeşehir projesinde bloklar 5 ila 20 kat arasında inşa ediliyor. Vaditepe Bahçeşehir projesi için internetten ön talep toplanıyor.


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesi içerisinde yürüyüş yolları, alışveriş alanları, spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor. Vaditepe Bahçeşehir satış ofisi ile 0212 428 88 00 numaralı telefondan görüşme yapabilirsiniz.


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde daireler yapılacak olan kampanyalarla satışa sunulacak. Vaditepe Bahçeşehir  Kiptaş  projesinde konut ödemeleri için düşük faiz oranlarının uygulanacağı banka kredisi ile yapılabiliyor. Vaditepe Bahçeşehir'de metrekare fiyatı 2 bin 500 liradan başlıyor.



Vaditepe Bahçeşehir satış ofisi

Telefon : 212 428 88 00

Web : http://vaditepebahcesehir.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön