18 / 04 / 2024

Vaditepe Bahçeşehir'de fiyatlar 326 bin TL'den başlıyor!

Vaditepe Bahçeşehir'de fiyatlar 326 bin TL'den başlıyor!

Kiptaş'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir'de 326.215 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor. Projede kaba inşaat tamamlandı. Vaditepe Bahçeşehir'de 40 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunuluyor.




Kiptaş'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir'de 326.215 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor. Projede kaba inşaat tamamlandı. 


GöLETIN YANINDA PROJEDE 

25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra; Vaditepe Bahçeşehirde; yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı, yürüyüş yolları, oyun parkları, geniş yeşil alanları gibi bütün sosyal donatılarıyla şehirde doğanın içinde yeşil bir yaşam sunuyor. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe, geniş peyzaj alanlarıyla öne çıkarken, projenin önünde yer alan Bahçeşehir Göleti de projeye değer katıyor. 


Kiptaş'IN Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Vaditepe'de sona yaklaşılırken, 326.215 TL'den başlayan fiyatlarla son daireler de satışlar devam ediyor. Dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede teslimler ise eylül ayında planlanıyor. Sosyal donatıları, geniş peyzaj alanları, proje çevresindeki kamu alanları ve kolay ulaşım imkanlarıyla çocuklu ailelerin öncelikli tercihi arasında konumlanan Vaditepe Bahçeşehir'in örnek dairesi ziyarete açıldı.

 

40 AYA KADAR 0 FAİZ 

Fiyatlarm 326 bin 215 TL'den başladığı Vaditepe Bahçeşehir'de 40 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunuluyor. Ayrıca projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat, 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla, uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor. 


MAHALLE KONSEPTİ 

Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatım taşıyan sokaklar bulunuyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'de yer alan Vaditepe'de, 2+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor.


'Kanal'a komşu 

TEM Otoyolu'na 1 kilometre mesafede konumlandırılan Vaditepe Bahçeşehir, inşası devam eden Avrupa'nın en büyük havalimanı kabul edilen 3. Havalimanı'na da yakın konumda bulunuyor. 


Akşam Emlak


Geri Dön