25 / 04 / 2024

Vaditepe Göl Evleri fiyatlar!

Vaditepe Göl Evleri fiyatlar!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Göl Evleri fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçirilen projede 357 adet daire ve 52 adet ticari birim bulunuyor.



Teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayı içerisinde yapılması öngörülen Vaditepe Göl Evleri 'nde lansmana özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade avantajı sağlanıyor.


Vaditepe Göl Evleri fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Konutların büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında farklılık gösteren Vaditepe Göl Evleri Binres İnşaat imzası taşıyor.


Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen Vaditepe Göl Evleri  Marmaray   ve metro hattının yanı başında, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3 Köprü'ye yakın konumda ve TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri 'nin ortak yaşam alanları içerisinde kapalı havuz, yürüyüş yolları, mini golf alanı, spor sahaları, oyun alanları, bay-bayan fitness salonu mevcut. Proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Vaditepe Göl Evleri fiyatlar!

Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Vaditepe Göl Evleri fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Vaditepe Göl Evleri nerede?

Adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir satış ofisi

Telefon: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön