26 / 04 / 2024

Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje metro hattının yanı başında, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3 Köprü'ye yakın konumda ve TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor.



Vaditepe Göl Evleri projesinde dairelerin alanları 69 metrekare ile 234 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayı içerisinde yapılması öngörülen projede toplam 357 konut ve 52 ticari ünite bulunuyor.


Vaditepe Göl Evleri projesinde kapalı havuz, spor sahaları, mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu ve oyun alanları gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor.


Vaditepe Göl Evleri projesi 4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Vaditepe Göl Evleri projesinde firma kapsamında 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılıyor. Dairelerin 199 bin TL'den başlangıç gösterdiği projenin tamamı 100 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.


Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri olarak Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın,  Marmaray  ve metro hattının yanında mesafede yükseliyor.


Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön