29 / 03 / 2024

Vaditepe Gölevleri 24 Mart'ta satışta!

Vaditepe Gölevleri 24 Mart'ta satışta!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir'in lüks 3.etabı Vaditepe Gölevleri 24 Mart 2015 Salı günü resmen satışa sunuluyor. Bahçeşehir Park rekreasyon alanı içinde yer alan Vaditepe Gölevleri'nde ön talep toplanıyor...




Kiptaş'ın Vaditepe Bahçeşehir projesinin lüks etabı  Vaditepe Gölevleri  24 Mart 2015 Salı günü resmen satışa sunuluyor. Vaditepe'nin 3. etabı Vaditepe Gölevleri konut ve ticari alanlardan oluşuyor.


Cadde dükkanlarının yer aldığı Vaditepe Gölevleri projesi İstanbul’un ilk ve en büyük suni göleti olan ve 26 bin metrekarelik bir alanı kaplayan Bahçeşehir Göleti, 300 bin metrekarelik Bahçeşehir Park rekreasyon alanı içinde yükseliyor.


Bu alanda çeşitli restoranlar, oyun parkları,özel kulüpler,çay bahçesinin yanı sıra çeşitli gösteri ve konserlere ev sahipliği yapan İstanbul’un 2.büyük Arena Sahnesi yer alıyor.


Vaditepe Gölevleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.  Göl Parkı manzarası olan Vaditepe Gölevleri projesinde 2 bin metrekare market alanı olacak.


Vaditepe Gölevleri projesinde bay-bayan fitness salonu, kapalı havuzu, kapalı çocuk havuzu, mini golf sahası, kapalı otopark, misafir otoparkı, ortak mahaller için jeneratör, araç şarj üniteleri bulunuyor. projede 4+1 dairelere 2, diğer dairelere 1 araçlık otopark imkanı sunuluyor.


Vaditepe Gölevleri 24 Mart ta satışta!


Tel: 0212 428 88 00


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön