29 / 03 / 2024

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgileri!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgileri!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede, Marmaray ve metro hattının yanında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.



Vaditepe Gölevleri projesi toplam 100 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Vaditepe Gölevleri projesinde dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede 357 konut ve 52 ticari ünite bulunuyor.


Vaditepe Gölevleri projesinde mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu ve oyun alanları, kapalı havuz, spor sahaları gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılırken, firma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanıyor.


4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçirilen  Vaditepe Gölevleri  projesinde daireler Eylül 2017'de teslim edilecek. Proje  Kiptaş  tarafından hayata geçiriliyor.


Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgileri kapsamında  Marmaray   ve metro hattının yanında, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor.


Vaditepe Gölevleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön