19 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevleri ulaşım!

Vaditepe Gölevleri ulaşım!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'nun başında, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3 Köprü güzergahına yakın bir bölgede yükseliyor. Proje İstanbul Bahçeşir'de yükseliyor.



Vaditepe Gölevleri projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 357 tane daire ve 52 tane ticari üniteden oluşan proje İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor.


Vaditepe Gölevleri projesinde spor sahaları, oyun alanları, mini golf, bay-bayan fitness salonu, yürüyüş yolları ve kapalı havuz gibi ortak alanlar bulunuyor. Banka kredisi ile 120 ay vade yapıldığı projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.


Vaditepe Gölevleri projesi 18 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor. Daire alanlarının 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değiştiği projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.


Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM Otoyolu'nun başında, Kanal İstanbul ve 3 Köprü güzergahına yakın bir bölgede,  Marmaray  ve metro hattının ise yanında inşa ediliyor.


Vaditepe Gölevleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön