25 / 04 / 2024

Vaditepe’de 391 bin 174 TL’den başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor!

Vaditepe’de 391 bin 174 TL’den başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor!

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’deki 4 bin konutluk dev projesi Vaditepe’de 391 bin 174 TL’den başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor. Projede alternatif ödeme planları da sunuluyor.



KİPTAŞ'ın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Vaditepe projesinde sona yaklaşıldı.  Konut teslimlerinin yapıldığı ve dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede yaşam başladı. Sosyal donatıları, geniş peyzaj alanları, proje çevresindeki kamu alanları ve kolay ulaşım imkanlarıyla çocuklu ailelerin öncelikli tercihi arasında konumlanan Vaditepe Bahçeşehir’in  kalan dairelerini yerinde görerek satın alma imkanı mevcut. 


BAHÇEŞEHİR’E MAHALLE KONSEPTİ 

Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Vaditepe Bahçeşehir’de, 2+1’den 5+2’ye kadar konut seçenekleri yer alırken projede, son 3+1 ve 4+1 dairein satışları devam ediyor. 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra Vaditepe Bahçeşehir; kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları ve geniş yeşil alanların yer aldığı zengin sosyal donatı alanlarıyla şehrin merkezinde doğa ile iç içe yemyeşil bir yaşam sunuyor. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe geniş peyzaj alanları, yürüyüş yollarıyla öne çıkarken, projenin önünde yer alan Bahçeşehir Göleti de projeye ayrı değer katıyor. 


TEM'e 1 km

TEM Otoyolu’na 1 km mesafede konumlandırılan Vaditepe Bahçeşehir, özellikli konumuyla dikkat çekiyor. Proje, inşası devam eden, Avrupa’nın en büyük havalimanı kabul edilen 3. Havalimanı’na yakınlığıyla da ön plana çıkıyor. Kanal İstanbul projesine de komşu bir noktada konumlanan Vaditepe, bölgenin dikkat çeken projeleri arasında yerini alıyor. 


Tel: 212 414 98 98

Web: www.kiptas.istanbul


Akşam 


Geri Dön