24 / 04 / 2024

Vaditepe'deki son daireler satışa çıktı!

Vaditepe'deki son daireler satışa çıktı!

Fuarda ilgi gören Bahçeşehir Kiptaş Vaditepe'de son daireler 328 bin TL fiyatla satışa çıktı. KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk dev projesi Vaditepe Bahçeşehir'de 328.558 TL'den başlayan cazip fiyatlarla satışlar devam ediyor.



Fuarda ilgi gören Bahçeşehir  Kiptaş  Vaditepe'de son daireler 328 bin TL fiyatla satışa çıktı. KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk dev projesi Vaditepe Bahçeşehir'de 328.558 TL'den başlayan cazip fiyatlarla satışlar devam ediyor. Tamamlanma gelen inşaatı ve dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu Vaditepe Bahçeşehir'de alternatif ödeme planları sunuluyor. Fiyatların 328.558 TL'den başladığı Vaditepe Bahçeşehir'de 24 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunuluyor. Ayrıca projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat, 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla, uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'de yer alan Vaditepe'de, 2+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. 


Akşam


Web Adresi: http://vaditepebahcesehir.com/



Haber Star Gazetesi'nin Marka Konutlar ekinde şu şekilde yer aldı;


KİPTAŞ'IN Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk dev projesi Vaditepe Bahçeşehir'de 356 bin 315 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Tamamlanma aşamasına gelen inşaatı ve dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu Vaditepe Bahçeşehir'de alternatif ödeme planlan sunuluyor. Dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede teslimler ise ocak ayı itibariyle başlaması planlanıyor. Sosyal donatılan, geniş peyzaj alanlan, proje çevresindeki kamu alanlan ve kolay ulaşım imkanlarıyla çocuklu ailelerin öncelikli tercihi arasında konumlanan Vaditepe Bahçeşehir'in örnek dairesi ziyarete açıldı. 


0 FAİZLİ TAKSİT İMKANI 

Fiyatların 356 bin 315 TL'den başladığı Vaditepe Bahçeşehir'de 24 aya kadar vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Aynca projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat, 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla, uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor. Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modem şehir hayatım taşıyan sokaklar bulunuyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'de yer alan Vaditepe'de, 2+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. 


DOĞANIN İÇİNDE BİR YAŞAM 

Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra; Vaditepe Bahçeşehir'de; kapalı yüzme havuzu, fıtness center, sauna, Türk Hamamı, açık spor alanlan, yürüyüş yollan, çocuk oyun parkları, geniş yeşil alanlan gibi bütün sosyal donatılarıyla şehrin içinde doğanın içinde yemyeşil bir yaşam sunuyor. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe, geniş peyzaj alanlan, yürüyüş yollarıyla öne çıkarken, projenin önünde yer alan Bahçeşehir Göleti de projeye ayn değer katıyor. 


ULAŞIM ÇOK RAHAT 

TEM Otoyolu'na 1 km mesafede konumlandırılan Vaditepe Bahcesehir, konumu itibariyle de dikkat çekiyor. Proje, inşası devam eden, Avrupa'nın en büyük havalimanı kabul edilen 3. Havalimanı'na yakınlığıyla da ön plana çıkıyor. Ayrıca güzergahı netleşen Kanal İstanbul projesine de komşu bir noktada konumlanan Vaditepe, bölgenin en dikkat çeken projeleri arasında yerini alıyor. 


Star Ek


Geri Dön