29 / 03 / 2024

Vaillant yetkili satıcılarını Dubai'de ağırladı!

Vaillant yetkili satıcılarını Dubai'de ağırladı!

Isıtma-soğutma sektörünün kuruluşlarından Vaillant, doğal gazın yeni yaygınlaştığı bölgeler için oluşturduğu ödül sistemi doğrultusunda, 2014 yılında üstün performans sergileyen 55 Vaillant yetkili satıcısı ve sektör temsilcisini, Dubai ve Abu Dabi'de ağı



Vaillant Türkiye Satış Direktörü Vedat Yazar ve Vaillant Türkiye Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Özgür Gök'ün de eşlik ettiği seyahatte, Dubai'de dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa binasına çıkarak, şehrin büyüleyen modern yüzü kuşbakışı seyredildi. 


Dubai'nin sembollerinden Emirates Vaillant' Towers, Sheikh Palace, Dubai'yi iki bölgeye ayıran Dubai Creek ile altın ve baharat çarşıları ziyaret edildi. Yetkili satıcılar, Abu Dabi ziyaretinde ise dünyanın en büyük üçüncü camisi ile dünyada sadece Abu Dabi'de bulunan Ferrari World Eğlence Parkını gezdi. 

Seyahatin bir diğer etkinliği ise, tüm katılımcılann yöresel kıyafetlerle yaptığı çöl safarisi oldu. Kendilerine özel tahsis edilen arazi araçları ile çölde safari yapan konuklar, gün batımını izleme fırsatını buldu. 


Katılımcılar Ünlü Palmiye adasındaki, Atlantis The Palm Hotel'de konakladı. Gezi, gelecek yıllarda yinelenmesi dilekleriyle sona erdi. 


Gas&Power


Geri Dön