16 / 04 / 2024

Vaillant'tan turboMag şofben!

Vaillant'tan turboMag şofben!

140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından olan Vaillant, tüketiciye yenilikler sunmaya devam ediyor. turboMAG şofben ile kullanıcılarına yüksek sıcak su konforunu sunuyor.



Vaillant, yeni ürünü turboMAG şofben ile kullanıcılarına hem yüksek sıcak su konforunu hem de tasarruflu ve emniyetli kullanımı bir arada sunuyor.


Vaillant turboMAG şofben; sağladığı yüksek güç ve yüksek verim sayesinde hazırladığı dakikada 14lt ye varan yüksek sıcak su kapasitesi ile kullanıcısı ile buluşmaya hazırlanıyor. Kompakt tasarımı ve küçük ölçüleri sayesinde her alana ve mekâna kolayca monte edilebilen turboMAG şofben, elektronik olarak kontrol edilen ateşleme sistemi ve alev modülasyonu sistemi ile tasarruflu kullanım sağlıyor. Ergonomik olarak tasarlanan Vaillant turboMAG şofbenin ön panelinde sıcaklık değerleri rahatlıkla okunabiliyor ve kolay ayar imkânı tanıyor.


Konfor ve emniyet bir ara

Hermetik baca sistemi ile tasarlanan Vaillant turboMAG şofben yanma için gerekli havayı dış ortamdan alıyor ve böylelikle güvenli bir kullanım sağlıyor. Ayrıca cihazda bulunan akıllı emniyet sensörleri gaz veya elektrik kesintisi halinde devreye girerek cihazı kapatıyor. Cihaz akıllı sensörleri ile yanma alevini de kontrol ederek alevin sönmesi durumunda da devreye girerek cihazı kapatıyor. Vaillant turboMAG şofbende kullanıcı sağlığı düşünülerek yüksek su sıcaklıklarına karşı termostatik kontrol sağlanmış. Donmaya karşı koruma fonksiyonu ile dış ortam sıcaklığı 5C’nin altında olması halinde cihaz belli aralıklarla otomatik olarak çalıştırılarak donması engellenmekte.


Geri Dön