29 / 03 / 2024

Vakıf Katılım Bursa Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Bursa Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Bursa Şubesi, hizmete açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş,Vakıf Katılım'ın, şubeleşme programıyla bireysel müşterilerin ve KOBİ'lerin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve birikimlerini değerlendirirken onlara destek olmayı hedeflediğini ifade etti.



Vakıf Katılım Bursa Şubesi, hizmete açıldı. 


Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Doğanbey Mahallesi'ndeki şubenin açılışında yaptığı konuşmada, son bir ay içinde Gebze, Adapazarı, Trabzon, Denizli, Konya, Kayseri, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş,  Ankara  ve Antalya'da şube açılışları gerçekleştirdiklerini, son olarak Bursa Şubesi'ni hizmete aldıklarını belirtti.


Göktaş, Vakıf Katılım'ın, şubeleşme programıyla bireysel müşterilerin ve KOBİ'lerin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve birikimlerini değerlendirirken onlara destek olmayı hedeflediğini ifade etti.


Bursa'nın, sanayi, ticaret ve tarım başta olmak üzere pek çok alanda Türkiye'ye katma değer üreten önemli şehirler arasında yer aldığını anlatan Göktaş, "Vakıf Katılım olarak çıktığımız bu yolda ülkemize ekonomik olarak büyük katkılar yapan Bursa'nın yanında olacak, bölgenin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunacak projelere destek vereceğiz." diye konuştu.


Göktaş, daha sonra Bursa Valisi İzzettin Küçük ile açılış kurdelesini kesti. 


Törene, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, banka yetkilileri ve çalışanları ile davetliler katıldı.


AA


Geri Dön