20 / 04 / 2024

Vakıfbank 156 gayrimenkul satacak!

Vakıfbank 156 gayrimenkul satacak!

Türkiye Vakıflar Bankası Genel Müdürlüğü 156 gayrimenkulün kapalı zarf usulüyle satışını yapacak



Türkiye Vakıflar Bankası 156 adet gayrimenkulü kapalı zarf usulüyle satışını yapacak. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arsa, konut, villa, dubleks konut, tripleks konut, çatı katı, tamamlanmamış konut, fabrika-teşhir salonu ve işyerinden oluşuyor.

Satışa çıkarılan gayrimenkuller Adana, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Antalya Kepez, Antalya Alanya, Aydın Didim, Aydın Kuşadası, Balıkesir, denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ Erzincan, Gaziantep, Hatay İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Mersin, Malatya, Muğla Bodrum, Muğla Marmaris, Muğla Milas, Samsun, Sinop, Sivas, Yalova ve Zonguldak'ta.

Satıştaki gayrimenkullerin en büyük tahmini bedele sahip olanı Konya Karatay'daki fabrika ve teşhir salonu. Tahmini bedeli 800 bin TL. En küçük olanı ise Yalova'da, tahmini bedeli 23 bin TL olan konut.

Vakıfbank'ın kapalı zarf usulü ile satışa arz ettiği taşınmazların 36'sı da İstanbul'da. İstanbul'da satışa sunulan taşınmazların tamamı konut. Çekmeköy, Büyükçekmece, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa Beykoz,Çatalca, Esenyurt, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sultangazi, Tuzla ve Üsküdar'da. Satıştaki konutlar arasında en dikkat çekeni ise Beylikdüzü Zigana Evleri'nde her birisi 175 bin TL tahmini bedele sahip olan 5 konut, Büyükçekmece Selvi Konakları'ndaki 320 bin TL tahmini bedelli villa ve Bakırköy Zuhuratbaba'daki 300 bin TL tahmini bedelli konut.

Banka; gelen ilk teklifleri 20 Şubat 2010'da değerlendirmeye başlayacak ve ondan sonra gelen tekliflerde her ayın 10, 20 ve 30'unda açılacak. Tekliflerin yüzde 5'i kadar teminat alınacak.

Peşin alımlarda indirim yapılmayacak ama vade seçenekleri mevcut.
0312 455 13 21-18
www.vakifbank.com.tr

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Batıdan doğuya satılık 156 gayrimenkul
Vakıflar Bankası  26 şehirde bulunan 156 gayrimenkulü satışa çıkarma kararı aldı. Vakıfbank'ın gayrimenkulleri, Adana, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Mersin, Malatya, Muğla, Samsun, Sinop, Sivas, Yalova ve Zonguldak'ta bulunuyor.
Kapalı zarf usulüyle satışa çıkarılacak gayrimenkuller arasında arsa, konut, villa, dubleks konutun yanı sıra  fabrika-teşhir salonu ve büro gibi taşınmazlar da yer alıyor.
Satıştaki gayrimenkullerden en büyük tahmini bedele sahip olanı Konya Karatay'daki fabrika ve teşhir salonu. Tahmini bedeli 800 bin TL. En küçük olanı ise 23 bin TL ile Yalova'da yer alan konut.

İstanbul'da fırsatlar
Gayrimenkullerden 36'sı İstanbul'da yer alıyor. Tamamı konut olan gayrimenkullerin bulunduğu ilçeler ise Çekmeköy,Büyükçekmece, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beykoz, Çatalca, Esenyurt, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sultangazi, Tuzla ve Üsküdar. Satıştaki konutlar arasında en dikkat çekeni ise Beylikdüzü Zigana Evleri'nde her birisi 175 bin TL tahmini bedele sahip olan 5 konut. Ayrıca,  Büyükçekmece Selvi Konakları'ndaki 320 bin TL tahmini bedelli villa ve Bakırköy Zuhuratbaba'daki 300 bin TL tahmini bedelli konut da yine ilgi çeken gayrimenkuller arasında.
Banka, gayrimenkuller için gelen ilk teklifleri 20 Şubat'ta değerlendirmeye başlayacak.
Tebernüş Kireçci

 


Geri Dön