17 / 04 / 2024

Vakıfbank 180 gayrimenkulünü satışa çıkardı

Vakıfbank 180 gayrimenkulünü satışa çıkardı

Vakıfbank Türkiye'nin çeşitli illerinde dükkan, konut, zeytinlik, fabrika arsası, çini fabrikası, arsa, büro, fındık bahçesi, bahçeli ev ve mağaza satacak



Vakıfbank Türkiye'nin çeşitli illerinde dükkan, konut, zeytinlik, fabrika arsası, çini fabrikası, arsa, büro, fındık bahçesi, bahçeli ev ve mağaza satacak.

Vakıfbank'ın satışa çıkardığı gayrimenkuller İstanbul, İzmir, Kahmaraman Maraş Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat'ta bulunuyor.

Satışa çıkan gayrimenkuller arasında en yüksek fiyata sahip olanı Manisa'da 23 bin 719 metrekare büyüklükte arsası olan fabrika. Bu fabrika için kurum tahmini bedel olarak 14 milyon 350 bin TL isterken satışa çıkan en ucuz gayrimenkul ise Tokat'ta 3 bin TL tahmini bedelli dükkan.

Bankanın satışaçıkardığ gayrimenkuller arasında İstanbul'danda 16 taşınmaz bulunuyor. Bu taşınmazların tahmin bedelleri de 30 bin ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Satış için teklifler 20 Nisan 2010 tarihine kadar alınacak ve değerlendirmede bu tarihte yapılacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön