29 / 03 / 2024

Vakıfbank 181 gayrimenkulü satışa çıkardı

Vakıfbank 181 gayrimenkulü satışa çıkardı

Vakıfbank Tükiye'nin çeşitli illerinde toplam 181 gayrimenkulünü satışa çıkardı



Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre satışa çıkan gayrimenkuller konut, tarla, işyeri, depo,dükkan, dubleks konut, fabrika, prefabrik ev, bağ, bahçeli konut ve çatı piyesinden oluşuyor.

Satışa çıkan taşınmazlar Adana, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bitlis, Burdur, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Isparta ve İstanbul'da bulunuyor.

Gayrimenkullerin en yüksek tahmini fiyatını İstanbul Beylikdüzü'ndeki 2 milyon 900 bin TL'lik iş yeri oluştururken en küçüğü 2 bin TL değerindeki Isparta'daki arsa oldu.

Satışa çıkan taşınmazlar arasında İstanbul'dan da 15 gayrimenkul bulunuyor. Bu gayrimenkuller arasında listedeki en yüksek fiyatlı taşınmaz olan Beylikdüzü'ndeki bin 597 metrekarelik taşınmaz dikkat çekiyor. Gayrimenkullerin satışı 24 Nisan 2010 tarihinde yapılacak.
Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Vakıfbank 21 şehirde satışta
Vakıfbank 21 şehirde181 gayrimenkulü satışa çıkardı.

24 Nisan 2010'da satış işlemlerinin gerçekleştirileceği gayrimenkuller arasında konut, tarla, bağ,  işyeri, depo ve dükkanın yanı sıra  fabrika gibi son derece iddialı gayrimenkuller de bulunuyor.
İstanbul'daki 15 gayrimenkulün yanı sıra diğer gayrimenkuller Adana, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bitlis, Burdur, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep ve Isparta'da yer alıyor.
Gayrimenkullerden en yüksek tahmini fiyata sahip olanını İstanbul Beylikdüzü'ndeki 2 milyon 900 bin TL'lik işyeri oluştururken en küçüğü 2 bin TL değerindeki Isparta'daki arsa oldu.
Hüseyin Belibağlı


Geri Dön