19 / 04 / 2024

Vakıfbank Genel Müdürlüğü İstanbul'a taşınıyor!

Vakıfbank Genel Müdürlüğü İstanbul'a taşınıyor!

Süleyman Kalkan, "Artık biz de İstanbul bankasıyız. Ankara'dan İstanbul'a yaklaşık 1.400-1.500 arkadaşımız gelecek. Bu arkadaşlarımıza taşınma için kısa izin verdik, onlar da evlerini kiralıyor, taşınıyorlar" diyor...



Kamu bankalarının İstanbul'a taşınma operasyonunda ilk adım Vakıfbank'tan geldi. Banka, genel kurulun aldığı kararla, genel müdürlüğünü resmen istanbul'a taşıdı.

Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, yayın yönetmenimiz Talat Yeşiloğlu'na, taşınmayla ile bilgiler aktardı. Kalkan, "Artık biz de İstanbul bankasıyız. Ankara'dan İstanbul'a yaklaşık 1.400-1.500 arkadaşımız gelecek. Bu arkadaşlarımıza taşınma için kısa izin verdik, onlar da evlerini kiralıyor, taşınıyorlar" diyor.

Süleyman Kalkan'ın verdiği bilgiye göre, halen Leventte bulunan genel müdürlük ofisinin yanı sıra, yine Levent'te Büyükdere Caddesi'nde toplam 20 bin metrekarelik bir bina kiralandı.

Ayrıca, yine Levent'te İstanbul Adliyesi'nin 'ticaret mahkemelerini oluşturan binanın boşalmasıyla, yeni inşaat yapılacak. Kalkan, "Bu bina mülkiyet olarak bizim. Adliye taşındığında biz de bu binayı yıkıp, yeni bir bina inşa edeceğiz. Bu 3 binanın bize yeteceğini düşünüyorum" diyor.

Genel müdürlüğün İstanbul'a taşınması, Ankara'daki bütün birimlerin istanbul'a taşınması anlamına gelmiyor. Bankanın insan kaynakları, operasyon, destek, muhasebe gibi bölümler, Ankara'da kalacak.

Ekonomist


Geri Dön