24 / 04 / 2024

VakıfBank'tan kışa özel konut kredisi fırsatı!

VakıfBank'tan kışa özel konut kredisi fırsatı!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara VakıfBank, uygun faiz oranları ve 120 aya kadar uzanan ödeme olanakları ile Kışa Özel Konut Kredisi imkanı sağlanıyor.



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara VakıfBank, uygun faiz oranları ve 120 aya kadar uzanan ödeme olanakları ile Kışa Özel Konut Kredisi imkanı sağlanıyor.VakıfBank, Kışa Özel Konut Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen kendi müşterileri haricindeki vatandaşlara da konut borç transferi yaparak bu imkandan yararlanma olanağı sunuluyor.


Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara VakıfBank, uygun faiz oranları ve 120 aya kadar uzanan ödeme olanakları ile Kışa Özel Konut Kredisi imkanı sağlamaktadır. Vakıfbank, Kışa Özel Konut Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen kendi müşterileri haricindeki vatandaşlara da konut borç transferi yaparak bu imkandan yararlanma olanağı sunmaktadır. Borç transferi yaparak kredi imkanlarından yararlanan vatandaşa ek olarak çekeceği kredi tutarının üzerinden yüzde 5'lik oran kadar kredi tahsis ücreti talep eden banka ödeyeceği faiz oranında herhangi bir değişiklik yapmıyor.


Kışa Özel Konut Kredisi Kampanyası dahilinde bankadan çekilecek 100 Bin Türk Lirası kadar tutar için ödenecek faiz oranı yüzde 1,06 oranında olmaktadır. Bu faiz oranı borç transferi yapan vatandaşlar için de değişiklik göstermemektedir. En az 3 ay ile en fazla 120 ay arasında ödeme imkanı sağlayan banka ayrıca ortalama olarak yaklaşık  800 Türk Lirası kadar da ekspertiz ücreti talep etmektedir. Taşınmaz rehin ücreti istemeyip, ekspertiz ücreti konutun bulunduğu konuma, metrekare bazında alanına ve benzeri gibi diğer özelliklere göre değişiklik göstermekte ve vatandaşlar isteğe göre hayat sigortası yaptırabilmekte.


Bankadan çekilecek 120 ay vadeli  100 Bin Türk Lirası tutar için aylık ödenecek miktar takriben Bin 76 Türk Lirasına ve yıllık ödenecek miktar ise takriben 13 Bin 7162 Türk Lirasına tekabül etmekte.


VakıfBank, 3 farklı seçenek ile vatandaşlara kredi başvurusu yapma imkanı sağlamaktadır. KONUT, TC kimlik no ve aylık gelirler boşluk bırakıp yazılarak 5724'e sms gönderilip veya 444 0 724 nolu bankanın çağrı merkezi numarası aranıp gerekli işlem adımları takip edilerek yahut en yakın VakıfBank şubesine gidilip kredi başvuruları yapılabilmekte.


Bankacıyım.net


Geri Dön