28 / 03 / 2024

Vakıfbank'tan satılık 176 gayrimenkul!

Vakıfbank'tan satılık 176 gayrimenkul!

Vakıfbank, 176 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı



Vakıfbank, Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bitlis, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt ve Tekirdağ'da bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin tahmini bedelleri 2 bin TL'den başlıyor, 3 milyon 220 bin TL'ye kadar yükseliyor. Satışa sunulan taşınmazların cinsleri mesken, arsa, bahçeli kerpiç ev, çatı aralı konut, asma altı dükkan, dükkan, dubleks mesken, kargir bina, tarla, daire, depolu dükkan, tripleks mesken, işyeri, besi damı, bağ, lojman binası, büro, demir çelik fabrikası, hayvan barınağı, harman yeri, kargir depo, iki katlı otel ve arsa, fındık bahçesi olarak çeşitlere ayrılıyor.

Teklifler kapalı zarf usulü ile verilecek. İlk teklif değerlendirme tarihi 10 Temmuz 2010 olarak belirlendi. Takip eden teklifler her ayın 10'u, 20'si ve 30'una kadar verilecek ve teklifler belirtilen tarihlerden sonra açılarak değerlendirmeye alınacak. Teklif aşamasında tahmini bedelin yüzde 5'i teminat alınacak. Peşin alımlarda indirinm yapılmayacak ancak vade seçenekleri mevcut. Satış bilgileri taahhüt niteliğinde olmayıp, genel bilgi anlamında sunuluyor.

0312 455 85 13
www.vakifbank.com.tr

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Vakıfbank, 35 ilde 176 gayrimenkul satacak
Vakıfbank, Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bitlis, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt ve Tekirdağ'ın da aralarında bulunduğu 35 ildeki gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin tahmini bedelleri 2 bin TL'den başlıyor ve 3 milyon 220 bin TL'ye kadar yükseliyor. Satışa sunulan taşınmazlar mesken, arsa, bahçeli kerpiç ev, çatı aralı konut, asma altı dükkan, dükkan, dubleks mesken, kargir bina, tarla, daire, depolu dükkan, tripleks mesken, işyeri, besi damı, bağ, lojman binası, büro, demir çelik fabrikası, hayvan barınağı, harman yeri, kargir depo, iki katlı otel ve arsa, fındık bahçesi gibi bir çeşitliliğe sahip.

Satışa çıkan gayrimenkuller arasında İstanbul'dan da 37 taşınmaz bulunuyor. Taşınmazlar arasında Beylikdüzü'ndeki 2 milyon 325 bin TL tahmini bedele sahip olan işyeri ile Fatih Şehremini'nde 2 milyon 560 TL tahmini bedelle satışa çıkarılan apartman dikkat çekiyor.

Vakıfbank'ın sattığı gayrimenkullerin ihalesine girenlerin tekliflerini kapalı zarf usulüyle vermeleri gerekiyor. İlk teklif değerlendirme tarihi ise 10 Temmuz 2010 olarak belirlendi. Takip eden teklifler her ayın 10'u, 20'si ve 30'una kadar verilecek ve teklifler belirtilen tarihlerden sonra açılarak değerlendirmeye alınacak. Peşin alımlarda indirim yapılmayacak ama banka, vade seçeneklerinin mevcut olduğunu açıkladı.
Milliyet


Geri Dön