29 / 03 / 2024

Vakıflar'dan İstanbul'da kiralık 98 gayrimenkul!

Vakıflar'dan İstanbul'da kiralık 98 gayrimenkul!

Vakıflar, İstanbul'da bulunan toplam 98 adet gayrimenkulü kiraya verecek



İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Avrupa Yakası'nın Fatih, Zeytinburnu, Beyoğlu, Şişli ve Eyüp ilçelerinde bulunan toplam 68 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu taşınmazların alanları 7.50 metrekare ile 6 bin 761 metrekare arasında değişiyor. Cinsleri dükkan, oda, tuvalet, çay ocağı, bodrum gecekondu ve arsa olarak değişen taşınmazların aylık muhammen bedelleri 20 TL'den başlıyor, 25 bin 145 TL'ye kadar yükseliyor. İhale 27 Ocak 2010 Çarşamba günü Saat 13,00 `te Taksim-Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No: 02 Beyoğlu /İST. adresindeki İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü ihale salonunda yapılacak.

Avrupa Yakası'nda bulunan gayrimenkullerin listesi için tıklayınız

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı gayrimenkuller ise Kadıköy, Beykoz, Üsküdar, Maltepe, Adalar ve Kartal ilçelerinde bulunuyor. Alanları 23 ile bin 367 metrekare arasında değişen gayrimenkullerin aylık muhammen bedelleri 50 TL ile 7 bin TL aralığında. Kiraya verilecek taşınmazların cinsleri daire, mesken, işyeri, bina ve arsa olarak farklılık yaratıyor. Taşınmazlar 27 Ocak 2010 Çarşamba günü Saat 10.00'da Taksim-Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No: 02 Beyoğlu /İST. adresindeki İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü ihale salonunda yapılacak ihale ile kiraya verilecek.

Anadolu Yakası'nda bulunan gayrimenkullerin listesi için tıklayınız

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Vakıflar'dan İstanbul'da 98 gayrimenkul
Vakıflar, İstanbul'da bulunan toplam 98 adet gayrimenkulü kiraya verme kararı aldı. Gayrimenkuller  Fatih, Zeytinburnu, Beyoğlu, Şişli, Eyüp, Kadıköy, Beykoz, Üsküdar, Maltepe, Adalar ve Kartal ilçelerinde bulunuyor. En küçük taşınmazın 7.50 metrekare, en büyüğünün ise 6 bin 761 metrekare olduğu gayrimenkuller arasında dükkan, bina, arsa, oda, gecekondu, bodrum gibi taşınmazların yanı sıra tuvalet ve çay ocağı gibi daha ilginç örnekler de yer alıyor.
Aylık muhammen bedellerin 20 TL'den başladığı  25 bin 145 TL'ye kadar yükseldiği gayirmenkuller için ihale,  27 Ocak  Çarşamba günü yapılacak.
Milliyet


Geri Dön