28 / 03 / 2024

Vakko, 14 Ocak'ta Nişantaşı'nda moda merkezi açacak

Vakko, 14 Ocak'ta Nişantaşı'nda moda merkezi açacak

Vakko Grubu, Esenyurt'taki fabrikadan sonra 14 Ocak'ta Nişantaşı'nda açacağı moda merkeziyle büyük sükse yapmaya hazırlanıyor



Esenyurt'taki fabrikanın ardından moda merkezini açacak olan Vakko, dünya devlerine meydan okuyor Cem Hakko, 'Ünlü markalar Türkiye'ye gelsin memnun oluruz. Biz Türküz, onlardan iyiyiz' dedi

İstanbul Merter'deki fabrika arsasını sattıktan sonra adeta uçuşa geçen Vakko Grubu, Esenyurt'taki fabrikadan sonra 14 Ocak'ta Nişantaşı'nda açacağı moda merkeziyle büyük sükse yapmaya hazırlanıyor. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, merkezin açılışıyla ilgili tüm hazırlıklarla tek tek ilgileniyor. Açılışın İstanbul'un hızla moda merkezi haline geldiği bir dönemde olmasını avantaj olarak gören Cem Hakko, Türkiye'ye gelen dünya devi markaların kendilerini korkutmadığını belirtiyor. Para dergisine açıklamalar yapan Hakko, "Prada, Hermes gibi markaların Türkiye'ye gelmesi bizi korkutmuyor" diyor ve ekliyor: "Aksine acayip işimize geliyor. Eskiden en pahalı bizdik. Artık bizden pahalısı var. Örneğin eşarp. Yabancı rakipte 200 çeşit var. Fiyatları 600 ila bin 200 TL arasında değişiyor. Bizde ise 100-345 TL arasında. Kullandığımız ipek aynı yerden geliyor. Kullanılan kimyasalların hepsi aynı. Desenleri de rakiplerimizle aynı moda merkezlerinden alıyoruz. Tek farkımız var. Biz Türküz. Çeşidimize çok güveniyoruz. Müşteri de bunu biliyor." Yabancılar buraya gelirken kendilerinin yurt dışı ataklarını sürdürdüklerini anlatan Hakko'nun, bu konudaki sözleri şöyle: "Avrupa'da markalaşmak zor. Buna rağmen yurt dışı faaliyetlerimiz sürüyor. Bulgaristan, Bosna Hersek, Suudi Arabistan, Suriye, Dubai, Fas ve Kazakistan'da mağazalarımız var. Türkmenistan ve Mısır'a da mal gönderiyoruz."

Kayakçı yelkenci sörfçü rallici
Sosyal hayatta da aktif olan Cem Hakko, birçok spor dalıyla aktif olarak ilgileniyor. Kayak, yelken, rüzgar sörfü, ralli, rafting ve Formula3 bunlardan bazıları. 12 ayrı derneğe üye olduğunu söyleyen Hakko, bütün bunları yapabilmenin sırrını 'Zamanı iyi kullanabilmek' olarak açıklıyor.

Açılışı Başbakan yaptı
Vakko'nun İstanbul Esenyurt'taki fabrikasının açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın katıldığı bir törenle yapılmıştı.
Takvim


Geri Dön