26 / 04 / 2024

Vakko, Erbil'de ilk mağazasını açtı!

Vakko, Erbil'de ilk mağazasını açtı!

Türkiye'nin önde gelen moda markalarından olan Vakko, Irak'ın kuzeyinde bulunan Erbil kentinde mağaza açtı



Erbil' in Majidi Mall isimli alışveriş merkezinde Vakko firması, Butik Vakko mağazasını törenle açtı. Açılışa, Erbil Kaymakamı Nihat Latif Koca, Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, Erbil Ticaret Odası Başkanı Dara Hayat, Erbil Vakko Butik Direktörü Nihat Mintaş ile davetliler katıldı.

Hayırlı olsun dilekleri ile açılan Vakko mağazasında, hem kadın hem de erkek ürünleri yer alıyor.

Erbil Vakko Butik Direktörü Nihat Mintaş, "Burayı tercih sebebimiz insanlar burada lüks arabalara biniyor, güzel ve lüks evlerde oturuyor. Düşündük onların güzel giyinmeye de hakları var. Bizde onlar için geldik. Bu tür güzel şeyleri Avrupa ve Türkiye'den gidip alabiliyorlardı. Ancak biz bunu onları ayaklarına getirdik. Mağazalarımızın Erbil' e hayırlı olmasını diliyorum' diye konuştu.

Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, dünya çapında genişleyen bir ülke olarak kendilerinin de dünya çapında bir marka olduğuna dikkat çekti.
AA

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Erbil'e mağaza açan Vakko Ortadoğu'ya uzanacak

Türkiye'nin önde gelen moda markalarından Vakko, Ortadoğu'daki yatırımları çerçevesinde Irak'ın kuzeyinde bulunan Erbil kentinde mağaza açtı. Erbil' in Majidi Mall isimli alışveriş merkezinde Vakko firması, Butik Vakko mağazasını törenle açtı. Açılışa, Erbil Kaymakamı Nihat Latif Koca, Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, Erbil Ticaret Odası Başkanı Dara Hayat, Erbil Vakko Butik Direktörü Nihat Mintaş katıldı. Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, artık dünya çapında marka olduklarını söyledi.
Sabah


Erbil'de mağaza açtı

VAKKO, Irak'ın kuzeyinde bulunan Erbil kentinde mağaza açtı

Erbil'in Majidi Mall isimli alışveriş merkezindeki Butik Vakko mağazası törenle açıldı. Açılışa, Erbil Kaymakamı Nihat Latif Koca, Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, Erbil Ticaret Odası Başkanı Dara Hayat, Erbil Vakko Butik Direktörü Nihat Mintaş ile davetliler katıldı. Mağazada, hem kadın hem de erkek ürünleri yer alıyor. Açılışta konuşan Erbil Vakko Butik Direktörü Nihat Mintaş, "İnsanlar burada lüks arabalara biniyor, güzel ve lüks evlerde oturuyor. Düşündük ki onların güzel giyinmeye de hakları var. Biz bunu ayaklarına getirdik" dedi.
Vatan

Vakko Erbil'de mağaza açtı

Vakko, Irak'ın kuzeyinde bulunan Erbil kentinde mağaza açtı. Erbil'in Majidi Mall isimli alışveriş merkezinde Vakko firması, Butik Vakko mağazasını törenle açtı.

Açılışa, Erbil Kaymakamı Nihat Latif Koca, Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, Erbil Ticaret Odası Başkanı Dara Hayat, Erbil Vakko Butik Direktörü Nihat Mintaş ile davetliler katıldı. Vakko mağazasında, hem kadın hem de erkek ürünleri yer alıyor.
Star Gazetesi


Vakko, Erbil'e iki mağaza açtı 

Önde gelen moda markalarından Vakko, Irak'ın kuzeyindeki Erbil kentine 2 mağaza açtı.

Hem bayan hem erkek ürünlerinin yer aldığı mağazalar, bölgede elit kesime hitap eden ilk marka olma özelliğini taşıyor. Vakko Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, Kuzey Irak'ın büyük gelişme gösterdiğini belirterek, daha fazla Türk markasının bölgeye geleceğini söyledi.
Zaman

Vakko'dan Erbil'in zenginlerine mağaza

Türkiye'nin önde gelen moda markalarından Vakko, Irak'ın kuzeyinde bulunan Erbil kentinde mağaza açtı. Vakko'nun, Erbil'in Majidi Mall isimli alışveriş merkezindeki Butik Vakko mağazası törenle açıldı.

Açılışa, Erbil Kaymakamı Nihat Latif Koca, Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, Erbil Ticaret Odası Başkanı Dara Hayat, Erbil Vakko Butik Direktörü Nihat Mintaş ile davetliler katıldı. Hayırlı olsun dilekleri ile açılan Vakko mağazasında, hem kadın hem de erkek ürünleri yer alıyor. Erbil Vakko Butik Direktörü Nihat Mintaş, "Burayı tercih sebebimiz insanlar burada lüks arabalara biniyor, güzel ve lüks evlerde oturuyor. Düşündük onların güzel giyinmeye de hakları var. Bizde onlar için geldik. Bu tür güzel şeyleri Avrupa ve Türkiye'den gidip alabiliyorlardı. Ancak biz bunu onları ayaklarına getirdik. Mağazalarımızın Erbil'e hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, dünya çapında genişleyen bir ülke olarak kendilerinin de dünya çapında bir marka olduğuna dikkat çekti.
Radikal


Geri Dön