29 / 03 / 2024

Vakko, Point Bornova'da mağaza açtı!

Vakko, Point Bornova'da mağaza açtı!

Vakko yeni mağazasını İzmir'de kapılarını açan Türkiye'nin ilk ve tek üstü açılır-kapanır alışveriş merkezi Point Bornova'da açtı.



Vakko yeni mağazasını İzmir'de kapılarını açan Türkiye'nin ilk ve tek üstü açılır-kapanır alışveriş merkezi Point Bornova'da açtı. 650 meterkarelik alanda hizmet veren Vakko Point Bornova mağazası, Kadın, Erkek, Eşarp, Kravat, Monogram, Çikolata ve Home ile dünyaca ünlü markaların en özel koleksiyonlarının Türk modaseverler ile buluştuğu Shoes&Bags ve Couture bölümlerinden oluşuyor. 


Yurt Gazetesi



Haber  İzmir  Ege Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kurulduğu günden bu yana Vakko Dostlarına her zaman ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunan Vakko, İzmir'deki ikinci, Türkiye genelindeki 17. mağazasını, Point Bornova'da açtı. Vakko Mimari Grubu tarafından dekore edilen mağazada, konforlu bir alışveriş için gereken tüm detaylara yer verilirken; tasarımda Vakko kalitesi ve şıklığının yansımaları dikkat çekiyor.Sadece Türk modasına yön veren zengin ve benzersiz koleksiyonları ile değil kurulduğu günden bu yana sunduğu ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla fark yaratan Vakko, Vakko Point Bornova ile moda tutkunlarının İzmir'deki yeni adresi olacak... 


Ege Haber (İzmir)


Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Vakko, İzmir'deki ikinci, Türkiye genelindeki 17'nci mağazasını, Türkiye'nin ilk ve tek üstü açılır kapanır deniz, doğa ve şehir temalı alışveriş merkezi Point Bornova'da açtı. Vakko Mimari Grubu tarafından dekore edilen mağazada, konforlu bir alışveriş için gereken tüm detaylara yer verilirken; tasarımda Vakko kalitesi ve şıklığının yansımaları dikkat çekiyor. Vakko Point Bornova, Kadın, Erkek, Eşarp, Kravat, Monogram, Çikolata ve Home ile dünyaca ünlü markaların en özel koleksiyonlarından oluşuyor. 


Para


Geri Dön