26 / 04 / 2024

Vakko'nun Zorlu Center'daki mağazası hizmete açıldı!

Vakko'nun Zorlu Center'daki mağazası hizmete açıldı!

Vakko, gelenekselleşen yılbaşı davetini bu sene Zorlu Center'daki yeni mağazasının açılışıyla aynı güne denk getirdi. Davetliler, hem yeni mağazayı gezdi hem de yeni yıl partisinde keyifli anlar yaşadı...



MODA denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Vakko, 500 metrekarelik alana sahip üç katlı yeni mağazasının açılışını Zorlu Center'da yaptı.

Hazır giyimden özel dikime, couture'den gelinliğe, ayakkabı ve çantadan göm fek ve kravatlara, eşarptan parfüme çikolatadan ev koleksiyonlarına kadar tüm ürün gruplarının yer aldığı mağaza açılışının ve yılbaşı partisinin ev sahipliğini Cem Hakko ile hayat arkadaşı Ronit Gülcan birlikte üstlendi. 50 kişilik bir kemancı grubu tarafından kırmızı halıda karşılanan davetliler; DJ'lenn, müzisyenlerin ve sihirbazlârın sergilediği performansla muhteşem bir gece yaşadılar. 500'den fazla kişinin katıldığı açılış daveti, tam bir şölen havasında geçti. Açılış gecesi için New Yortc'tan özel olarak getirtilen 'Şans' grubu, canlı performansı ve danslarıyla davetlilere eğlenceli saatler yaşattı. Gecenin sonunda ise VitaliHakko anısına hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen 'Vakko Eşarp' isimli kitap davetlilere armağan edildi. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön