23 / 04 / 2024

Validebağ Konakları fiyat ve ödeme bilgisi!

Validebağ Konakları fiyat ve ödeme bilgisi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

Validebağ Konakları fiyat ve ödeme bilgisi kapsamında projede 50 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projedeki konakların metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlıyor...



Beş katlı 11 blok olarak planlanan  Validebağ Konakları  projesi 17 bin 237 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de yer alıyor. 


Validebağ Konakları'nda 1+1'lerden 6+1'lere kadar konut tiplerine yer veriliyor.  DAP Yapı  imzası taşıyan projede teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor.


Dap Validebağ Konakları projesi 368 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Validebağ Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor. 


Validebağ Konakları fiyat ve ödeme bilgisi!


Validebağ Konakları'nda metrekare fiyatı 12 bin 500 TL'den başlıyor. Projede uygulanan kampanyaya göre 50 ay boyunca sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor.


Altunizade Validebağ Konakları ortak kullanım alanlarında, dinlenme alanları, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi hizmetler de sunuluyor. 


Tel: 444 93 27    

Web: http://validebagkonaklari.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön