19 / 04 / 2024

Validebağ Konakları fiyat!

Validebağ Konakları fiyat!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

Lansman öncesi fiyatlarla basına duyurulan Validebağ Konakları Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına katılan Validebağ Konakları, konak mimarisiyle ilgi çekiyor. Validebağ Konakları fiyat listesi detaylı bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor.




Konak mimarisi ve geniş bahçelerin öne çıkacağı  Validebağ Konakları   DAP Yapı  imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje Emlak Konut güvencesi taşıyor 


Validebağ Konakları 5 katlı 11 blok şeklinde planlandı. Toplam 368 lüks konut ve dükkanlara yer verilen Validebağ Konakları'nda satış ofisi henüz hazır olmadığı için evler geçici olarak hizmet verecek 600 metrekarelik çadırda satılacak. 


1+0’dan, 6+1’e kadar daire seçeneklerine yer verilen Validebağ Konakları daire genişlikleri  57 metrekareden 513 metrekareye kadar çıkıyor. projede yer alan dükkan alanları ise 46 ile bin 543 metrekare arasında değişiyor. 


Validebağ Konakları fiyat!


Validebağ Konakları 598 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, dükkanları ise 599 bin liradan başlıyor. Emlak Konut’un genelde ihale usulüyle satışa koyduğu dükkanlar, ihalesiz satışa açılacak.


Altunizade Validebağ Konakları'nda Emlak Konut GYO’nun yüzde 5 peşinat karşılığında 60 ay sıfır faiz, 120 ay yüzde 0.45 faiz ve 240 ay yüzde 0.79 faiz oranlı kampanyası da geçerli. 


Validebağ Konakları Boğaz Köprüsü’ne ve Avrasya Tüneli’ne yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. Proje 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 


Tel: 444 93 27

Web: validebagkonaklari.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön