19 / 04 / 2024

Validebağ Konakları teslimler!

Validebağ Konakları teslimler!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

Beş katlı 11 blok olarak yükselen Validebağ Konakları projesi İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de inşa ediliyor. Dap Yapı imzası taşıyan projede daire ve ticari ünitelere yer veriliyor...



Validebağ Konakları'nda 1+1'lerden 6+1'lere kadar konut seçenekleri sunuluyor. 17 bin 237 metrekare alana sahip  Validebağ Konakları  projesi beş katlı 11 blokta toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. 


Dap Yapı imzasıyla yükselen Validebağ Konakları projesi, İstanbul Altunizade'de hayata geçirildi. Validebağ Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor. 


Validebağ Konakları teslimler!


Validebağ Konakları teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Validebağ Konakları için uygulanan ödeme kampanyasına göre sıfır faizle 50 aya kadar taksitli ödeme yapılıyor. 

Validebağ Konakları fiyat bilgisine göre projedeki dairelerin metrekare fiyatı 12 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Validebağ Konakları Altunizade ortak kullanım alanlarında, dinlenme alanları, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi imkanlara da yer veriliyor. 


Tel: 444 93 27    

Web: http://validebagkonaklari.com 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön