26 / 04 / 2024

Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa!

Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 44 adet müstakil villadan meydana gelen Valle Lacus Büyükçekmece 'de satış süreci devam ediyor...




Valle Lacus Büyükçekmece Projesi  KLK İnşaat  imzası ile yükseliyor. 44  adet müstakil villadan meydana gelen Valle Lacus Büyükçekmece Projesi 'nde satışlar devam ediyor.


Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.  Valle Lacus  Büyükçekmece satılık villa fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projede yer alan konut tipleri hakkında bilgi verelim.


8 farklı konut tipinden oluşan Valle Lacus 'ta yer alan villalar 672 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor.


60 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Valle Lacus Büyükçekmece Projesi 'nde 11 metrekarelik bir iç bahçe ve 2 bin metrekarelik normal bahçe bulunuyor. Ayrıca her villada 72 metrekarelik bir ısıtmalı havuz mevcut.


Valle Lacus Villaları 'nın sosyal alanları arasında; çocuk oyun alanları, tenis kortları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar ve sauna odası, mini sinema salonu bulunuyor. 


Büyükçekmece Valle Lacus fiyat listesi:

Büyükçekmece Valle Lacus fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 1 milyon 500 bin dolar olarak belirlendi. Projenin teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Valle Lacus Villaları TEM'e ve E-5'e yakın mesafede yer alıyor. Projede; 1 misafir suiti, 4 banyolu yatak odası, 1 ebeveyn suiti, 1 hizmetli odası bulunuyor. 


Valle Lacus iletişim:

Telefon: 0 212 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön