28 / 03 / 2024

Valle Lacus, Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri satış ofisine bekliyor!

Valle Lacus, Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri satış ofisine bekliyor!

KLK YAPI’nın lüks yaşamın kapılarını araladığı ödüllü projesi ‘Valle Lacus’, Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri satış ofislerine bekliyor. Valle Lacus, Büyükçekmece Gölü’nün kıyısında, doğal yaşamın içerisinde konforlu, şık ve huzurlu bir yaşam sunuyor.



KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü’ne komşu olarak inşa edilen Valle Lacus villaları, aşklarını taçlandırarak ev sahibi olmayı hayal eden çiftler ile sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için lüks ve konforu bir arada sunuyor. Büyükçekmece Gölü’nün kıyısında yepyeni bir hayata başlangıç yapmak isteyen çiftleri Sevgililer Günü’nde satış ofisine bekleyen KLK Yapı, İngiltere’den ‘yüksek övgü ödülü’nü getiren projesini kendi arazisi üzerinde inşa ediyor.

 

‘Türkiye Konut Geliştirme Kategorisi’nde ‘Yüksek Övgü Ödülü’ alan proje, son teknoloji ve sistemlerle donatılan 44 özel villadan oluşuyor. Çevreci yaklaşımıyla bilinen Valle Lacus, yüzde 65’e varan ısı tasarrufu sistemiyle de dikkat çekiyor. 


Lüks ve konforun harmanlanarak, İstanbul’a yeni bir bakış açısı sunan ‘Valle Lacus’, müşterilerine inzivaya çekilmeden, doğal hayatın içinde yer alabilecekleri bir yaşam sunuyor. Farklı tasarımı, işlevsel sosyal tesisi ve kişiye özel yaşam alanlarıyla hayata geçen proje, enerji ve ısıtma tasarruf sistemleriyle de dikkat çekiyor. Bu özellikleriyle Breaam sertifikası almaya aday olan villalar, her biri 1.050 m²’lik brüt alana, 11 m²’lik bir iç bahçeye ve 2 dönümlük bahçesinde de 72 m²’lik ısıtmalı özel yüzme havuzuna sahip bulunuyor. 


8 yatak odası, 8 banyo ve 2 büyük yaşam salonunun yanı sıra mini sinema salonu, sauna, buhar odası, özel havuz ve pek çok ayrıntı yer alıyor. 


Akıllı villaların m2 fiyatı 1.682 dolardan başlıyor 

3. Havaalanı, 3. Köprü ve Maslak transit hattına ulaşımın kolayca sağlanacağı proje lokasyonu ve E-5 bağlantısı ile dikkat çeken Valle Lacus’un, yatırımcısına 18 ayda yüzde 20-25 oranında bir kazanç sağlaması öngörülüyor. 


İki etap şeklinde teslim edilecek olan Valle Lacus’ta ilk teslim tarihi 25 villa için 30 Haziran 2016 olarak planlanırken, 19 villa da 31 Aralık 2016’da teslim edilecek.


Akıllı ev sistemleri ile entegre şekilde tasarlanan projede, bir panel üzerinden, ısıtma soğutma aydınlatma, güvenlik, sipariş, site yönetimi ve yol durumu gibi pek çok konuda işlem yapmak  mümkün.

Ayrıca bu sistem; uygulamalar sayesinde ev dışından da yönetilebiliyor. Her villanın 1 araçlık kapalı, 2 araçlık açık otopark alanı bulunuyor. Villaların metrekare fiyatları ise 1.682- 2.019 dolar arasında değişiyor.


Web: http://www.vallelacus.com.tr/




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


KLK Yapı, İstanbul'da Büyükçekmece Gölü'ne komşu inşa ettiği projesi Valle Lacus Villaları'nda satışlara devam ediyor. Projede metrekare fiyatı bin 682 dolardan başlıyor. Çevreci yaklaşımıyla öne çıkan Valle Lacus'ta 44 villa yer alıyor. Her villa 11 metrekarelik iç bahçeye sahip. Ayrıca 2 dönümlük bahçeler de yer alıyor. Projede ilk etapta 25 villa 30 Haziran 2016'da teslim edilecek. Geri kalan 19 villanın teslim tarihi ise 31 aralık 2016. 



Posta 






Haber Diriliş Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



KLK YAPI'nın lüks yaşamın kapılarını araladığı ödüllü projesi 'Valle Lacus', Büyükçekmece Gölü 'nün kıyısında, doğal yaşamın içerisinde konforlu, şık ve huzurlu bir yaşam imkanı sunuyor KLK Yapı tarafından Büyiikçekmece Gölü'ne komşu olarak inşa edilen Valle Lacus villaları, ev sahibi olmayı hayal eden çiftler ile sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için lüks ve konforu bir arada sunuyor. Büyükçekmece Gölü'nün kıyısında yepyeni bir hayata başlangıç yapmak isteyen çiftleri satış ofisine bekleyen KLK Yapı. İngiltere'den 'yüksek övgü ödülü'nü getiren projesini kendi arazisi üzerinde inşa ediyor. 'Türkiye Konut Geliştirme Kategorisi'nde 'Yüksek Övgü Ödülü' alan proje, son teknoloji ve sistemlerle donatılan 44 özel villadan oluşuyor. Çevreci yaklaşımıyla bilinen Valle Lacus, yüzde 65'e varan ısı tasarrufu sistemiyle de dikkat çekiyor. Lüks ve konforun harmanlanarak, İstanbul'a yeni bir bakış açısı sunan 'Valle Lacus', müşterilerine inzivaya çekilmeden, doğal hayatın içinde yer alabilecekleri bir yaşam sunuyor. Farklı tasarımı, işlevsel sosyal tesisi ve kişiye özel yaşam alanlarıyla hayata geçen proje, enerji ve ısıtma tasarruf sistemleriyle de dikkat çekiyor. Bu özellikleriyle Breaam sertifikası almaya aday olan villalar, her biri bin 50 metrekarelik brüt alana, 11 metrekarelik bir iç bahçeye ve 2 dönümlük bahçesinde de 72 m2'lik ısıtmalı özel yüzme havuzuna sahip bulunuyor. 8 yatak odası, 8 banyo ve 2 büyük yaşam salonunun yanı sıra mini sinema salonu, sauna, buhar odası, özel havuz ve pek çok ayrıntı yer alıyor. 3. Havaalanı, 3. Köprü ve Maslak transit hattına ulaşımın kolayca sağlanacağı proje lokasyonu ve E-5 bağlantısı ile dikkat çeken Valle Lacus'un, yatırımcısına 18 ayda yüzde 20-25 oranında bir kazanç sağlaması öngörülüyor. İki etap şeklinde teslim edilecek olan Valle Lacus'ta ilk teslim tarihi 25 villa için 30 Haziran 2016 olarak planlanırken, 19 villa da 31 Aralık 2016'da teslim edilecek. Akıllı ev sistemleri ile entegre şekilde tasarlanan projede, bir panel üzerinden, ısıtma soğutma aydınlatma, güvenlik, sipariş, site yönetimi ve yol durumu gibi pek çok konuda işlem yapmak mümkün. Ayrıca bu sistem; uygulamalar sayesinde ev dışından da yönetilebiliyor. Her villanın 1 araçlık kapalı, 2 araçlık açık otopark alanı bulunuyor. 


Diriliş Postası


Geri Dön