24 / 04 / 2024

Van İnci Park AVM açıldı!

Van İnci Park AVM açıldı!

Van'da inşa edilen İnci Park Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstihdama katkı sağlayacak AVM 35 kişiye iş kapısı olacak.



Van AVM karşısında hizmete açılan İnci Park'ın açılışı gerçekleşti. İnci Park,  Van için önemli bir merkez olduğunu açıldığı gün kanıtladı.


İnci Park’ta 35 kişi istihdam sağlayacak. Van Şoförler Odası Başkanı Emin Tuğrul, kurdele kesimi öncesi konuşma yaptı. 


Van’a kazandırılan yeni hizmetin açılışını yapmaktan gurur duyduklarını söyleyen Tuğrul,  “Van için yeni bir hizmetin açılışını yapıyoruz. İnci Parkın Van’a büyük bir kazanım olacağının hiç şüphem yok. Açılışını yaptığımız İnci Park’ın tüm Vanlılara hayırlar getirmesini dilerim'' şeklinde konuştu.


Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge ise, “İlimiz bildiğiniz gibi sosyal ve ekonomik kalkınmada zor günler yaşadı geçmiş dönemlerde. Ancak son 1 yıldır Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu istihdam seferberliği toplumda güzel bir gayret yarattı. Bununla ilgili halkta duyarlı davranıyor. Bugün açılışını yaptığımız İnci Park AVM yaklaşık 35 personel ile Van’a hizmet sunacak'' diye konuştu.


İşyeri ile ilgili açıklamalarda bulunan İnci Park AVM yetkili Naif Ertaş, “Ben katkılarından dolayı bugün aramızda olan tüm oda, STK ve diğer katılımcılarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri gururlandırdılar. Açmış olduğumuz işyerimize 35 personel istihdam ediyoruz. Kaliteli bir hizmet sunmak ve Vanlılara layık olmak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte sadece burayla yetinmeyip ayrıca şubelerde açmak istiyoruz. Memleketimizde iş sahibi yaptığımız her bir insan bizim en büyük gururumuzdur. İnci Park olarak Van’a ve Vanlılara layık olacağız'' ifadelerini kullandı.




Sehrivan Gazetesi


Geri Dön