18 / 04 / 2024

Van'da otobüs terminali yapımı için ihale yapılacak!

Van'da otobüs terminali yapımı için ihale yapılacak!

Van Belediyesi, 100 bin metrekare taşınmaz üzerinde şehirlerarası otobüs terminali yapımı için yüklenici tarafından inşa edilerek, işlettirilmesi ve 18 yıllığına kiraya verilmesi işini ihaleye çıkardı



Van Belediye Başkanlığı Eminpaşa Mahallesinde bulunan 100 bin metrekare taşınmaz üzerinde şehirlerarası otobüs terminali yapımı için yüklenici tarafından  inşa edilerek, işlettirilmesi ve karşılığında 18 yıllığına kiraya verilmesi işini  ihaleye çıkardı.

İhale 24 Mart 2011 tarihinde saat 14.00 'te belediyede kapalı teklif usulü ile yapılacak. Yıllık muhammen bedeli 150 bin lira olan ihalede 18 yıllık muhammen bedel  2 milyon 700 bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı 81 bin  lira olarak belirlendi.

Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi belediyede bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğünden satın alabilecekler.
                 
RİZE

Rize 'de çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 10 bin kilogram bergamot esansını yüzde 20 toleranslı olarak açık ihale usulü ile satın alacak.   Katılımcılar şartnameyi Rize 'de çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma  Dairesi Başkanlığı, İstanbul 'da çay İşletmeleri Pazarlama ve Üretim Bölge  Müdürlüğü,  Ankara  'da da çay İşletmeleri Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğünden
 temin edebilecek.

şžartnameye göre hazırlanacak teklif mektupları 29 Mart 2011 tarihinde saat 14.00 'e kadar çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Haberleşme ve Evrak Kayıt  Bürosuna verilecek.

çAY FİLTRE KAĞIDI ALINACAK

çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ayrıca 100. Yıl çay Paketleme Fabrikasının ihtiyacı olan 10 bin kilogram 62,5 gram Altın Süzen Poşet çay Filtre  kağıdını yüzde 20 toleranslı olarak açık ihale usulü ile satın alacak. İhaleye ait şartname İstanbul 'da çay İşletmeleri Pazarlama ve Üretim  Bölge Müdürlüğü, Ankara 'da çay İşletmeleri Pazarlama ve Üretim Bölge  Müdürlüğünden alınabilecek.

şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları 30 Mart 2011 tarihinde saat 14.00 'e kadar çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Haberleşme ve Evrak  Kayıt Bürosuna verilecek.

ESKİşžEHİR

TÜLOMSAşž Genel Müdürlüğü, DE 24000 Tipi lokomotiflere ait 50 adet marş motorunun tamirini teknik şartnamesine göre yaptıracak. İhale, 28 Mart 2011 tarihinde saat 14.00 'te TÜLOMSAşž 'ta yerli  isteklilerden teklif alınmak suretiyle açık ihale usulü ile yapılacak. Söz konusu ihalede teklif edilen bedelin yüzde 3 'ü oranında geçici  teminat verilecek.

İhale dokümanı TÜLOMSAşž Genel Müdürlüğü Satınalma İkmal Daire Başkanlığından satın alınabilecek.

KAHRAMANMARAşž

Elektrik Üretim A.şž. Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, açık ihale usulü ile 19 kalem muhtelif rulmanı 29 Mart, çeşitli cins emniyet  vanası ile resirkülasyon pompası ve yedeklerini 31 Mart 2011 tarihinde saat  14.00 'te yapacağı ihale ile satın alacak. İhaleler belirtilen tarihlerde EÜAşž Afşin-Elbistan A Termik Santralı  İşletmesinde yapılacak.

Tüm isteklilere açık olan ihalede şartname, her malzeme için ayrı bedel ödenerek müdürlükten temin edilebilecek.

ERZURUM

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kuloğlu (Erzincan kapı), Gez (terminal yanı), Dadaşkent, Dere ve Kayakyolu Mahallelerinde bulunan toplam 50 adet arsayı  satmak üzere ihale açtı. Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait taşınmazların satışı, 22
 Mart 2011 tarihinde saat 14.00 'te açık teklif usulü ile belediyede yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Erzurum Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığından her taşınmaz için ayrı bedel ödeyerek temin  edebilecek. Muhammen bedelleri 12 bin 231 lira ile 3 milyon 652 bin lira arasında
değişen taşınmazların satışında katılımcılardan 369 lira ile 110 bin lira  arasında değişen tutarlarda geçici teminat bedeli alınacak.

Taşınmazlar satıştan sonra ticari alan ve konut olarak değerlendirilecek.

KÜTAHYA

EÜAşž Seyitömer Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, açık ihale usulü ile I. ve II. ünite FD fanı (taze hava fanı) Howden Groupment Berry-Rateau vantilatör FD  kanatlarının temini ve EÜAşž 'a teslimini yaptıracak. İhale, açık ihale usulü ile 5 Nisan 2011 tarihinde saat 14.00 'te EÜAşž  Seyitömer Termik Santralı İşletme Müdürlüğünde yapılacak. Katılımcılar şartnameyi bedeli mukabili aynı yerden sağlanabilecek.

TTK

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 13 kalem ray bağlantı parçalarını açık ihale usulü ile satın alacak. İhale, TTK Satınalma Daire Başkanlığında 4 Nisan 2011 tarihinde saat  15.00 'te yapılacak. Söz konusu ihaleye ait şartname aynı yerden alınabilecek.  TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı ayrıca çift zincirli  konveyör oluk kayıt profilini (SİGMA) satın alacak. Açık ihale usulü ile Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığında 21 Mart 2011 tarihinde saat 15.00 'te yapılacak ihaleye ait şartname müdürlükten satın alınabilecek.

AA


Geri Dön