25 / 04 / 2024

Van'da yollar genişliyor!

Van'da yollar genişliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından trafiği rahatlatmak için başlatılan merkezde yol ve kaldırım genişletme çalışmaları 3 gün devam edecek. İşte çalışmaların ayrıntıları...



Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, merkezde yol ve kaldırım genişletme çalışmaları başlatıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan merkezde yol ve kaldırım genişletme çalışmaları 3 gün süre ile devam edecek. 


Konu ile ilgili açıklama yapan Yapı İşleri Şube Müdürü Yalım Eryiğit, “Kaldırımlar ve özelikle yol genişletme amacımız birazda olsun trafiği rahatlamak ve halkımızın rahatça geçe bilmesini sağlamak. Önceleri bu konu hakkında çok şikâyet aldık. Elimizden geldiğince bu gibi yerlerde başlayarak merkezin her yerine bu amaçla hizmetimizi sunmak ve gayemiz halkı memnun etmek. Kimsenin rengine, diline, ırkına bakmadan hizmetlerimizi ayaklarına kadar götüreceğiz. Ağırlıklı olarak şimdi merkezde kaldırım genişletme çalışmaları başlattık ve bütün mahalle ve ilçelere bu çalışmalarımızı götüreceğiz. Kaldırımlar o kadar dar ki halkımız kullanamıyor. Nerdeyse çoğu yolları kullanıyor haliyle bu trafiğe de engel teşkil ediyor ama biz bunların hepsinin önüne geçeceğiz” dedi.




Hürriyet Yerel





Geri Dön