18 / 04 / 2024

Vanucci, UNICERA Fuarı 'nda yeni modellerini tanıttı!

Vanucci, UNICERA Fuarı 'nda yeni modellerini tanıttı!

Mutfak banyo sektörünün lider markalarından biri olan Vanucci, UNICERA Fuarı 'nda yeni modellerini tanıttı...  



Mutfak banyo sektörünün lider markalarından biri olan Vanucci, UNICERA Fuarı 'nda yeni modellerini tanıttı. Aşçılar Milli Takım Kaptanı Ümit Yüksel ve ekibinin son model Vanucci mutfaklarda canlı olarak hazırladığı altın madalyalı yemekler ve tatlılar ise sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Mutfak banyo sektörünün lider üreticilerinden biri olan Vanucci, 2-6 Mart tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü 'nde gerçekleştirilen UNICERA Fuarı 'nda yeni modellerini sektör ile tanıştırdı. “Vanucci ”nin standında yer alan iki canlı mutfakta altın madalyalı yemekler ve tatlılar yapan Aşçılar Milli Takım Kaptanı Ümit Yüksel de ekibi ile birlikte harikalar yarattı, dünyaca ünlü ödüllü yemeklerin yapımı sırasında sergilenen özel performans sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Vanucci yetkilisi Ömer Güzgeren; “2010 yılında 30 milyon TL ciro elde ederek 45% oranında büyüme gerçekleştirdik. Vanucci olarak 2011 yılında da hızla büyümeyi sürdüreceğiz. 2011 'de 40 milyon TL 'lik bir ciroya ulaşarak, bayi sayımızı da 27 'den 50 'ye çıkarmayı hedefliyoruz ” dedi.

Güzgeren konuşmasında, Vanucci 'nin sektörde en geniş ürün yelpazesine sahip firma olduğunu, bu çok geniş ürün gamında hem toplu işlere, hem de perakende müşteriye lüks yaşatacak modeller bulunduğunu ifade etti. Vanucci 'nin bir yandan yurt içinde 25, yurt dışında 2 satış noktası ile perakende mağazacılık faaliyetlerini yaygın bir şekilde sürdürdüğünü, bir yandan da Türkiye 'nin önemli ve kaliteli projelerine mutfak ve banyo mobilyaları, ahşap yapı dekorasyonu ürünleri sunduğunu belirten Güzgeren, mobilya üretiminde kullanılan kulp, menteşe, aydınlatma üniteleri ve aksesuar malzemelerini ise Avrupa 'nın önde gelen firmalarından ithal ettiklerini vurguladı. Güzgeren ayrıca, mutfak ve banyo ihracatına da başlayan Vanucci 'nin, ihracat yaptığı pazarları geliştirmek ve yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizdi.

FUARDA SERGİLENEN VANUCCİ MUTFAK VE BANYOLAR

Mutfak: Toplam 20 seri ve bu serilere bağlı onlarca modelden oluşan mutfak portföyü ile modern hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılayan Vanucci, UNICERA Fuarı 'nda isimleri yine değerli taşların İtalyanca isimlerinden oluşan 7 yeni tasarım mutfak modeli sergiledi. Malzeme olarak göz alıcı ahşaplar, desenli lake kapaklar kullanılırken fonksiyonellik de unutulmadı ve tüm modellerde mutfaklar hayatı kolaylaştıran çözümlerle donatıldı. Bu yılın mutfak modellerinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yalın formların ön planda olması ve yumuşak hatlı tasarımların yükselişe geçmesi, bunun yanı sıra klasiğe ilginin de kayda değer şekilde artması bekleniyor. Vanucci UNICERA Fuarı 'nda dünya trendlerine paralel tasarımlarıyla yer aldı. Yeni modellerde modern formda klasik arayışlar da göze çarptı.

Mutfak Modelleri:

Acquamarina
Akrilik ve beyaz lakenin mükemmel uyumu ile öne çıkan modern, yuvarlak hatlı bir tasarım. Akrilik malzeme içerisinde yapılan ışık oyunları sürprizlerle dolu detaylara ev sahipliği yapıyor. Son derece dikkat çekici ada tasarımında elektrikli bas-aç sistemle çalışan kapaklar kullanılırken, uzaktan kumandayla açılan boy dolapların içinde ise elektrikli çekmeceler, ankastre soğutucu ve TV yer alıyor.

Giada
Modern yaklaşımın dingin bir yorumu olan Giada, kulpsuz açılımlı zarif lake kapakları ile teknoloji ve sanatı bir araya getiriyor. Yemek pişirme ve yeme aktiviteleri beraber tasarlanırken, TV ünitesi ve kütüphane gibi bölümlerle mutfak tam bir yaşam alanı haline geliyor. Tasarımdaki zarafet led aydınlatma elemanları ile destekleniyor.

Ametis
Vanucci 'ye özel bir uygulama ile bir araya gelen sade ama şık malzemeler kapağa entegre kulpları ile son derece uyumlu ve modern bir görüntü sergiliyor. Renkli lake ve ahşap desen seçeneklerinin bir araya gelmesiyle onlarca kombinasyon elde edilmesi mümkün olan bu modelde, renk seçenekleri ile tasarımdaki dolu-boş dengesi de sağlanıyor.

Ottomano
Tasarım dünyasındaki klasiğe dönüş eğiliminin kayda değer şekilde yükselişi modern formda klasik arayışları gündeme getirdi. Ottomano tam da bu trende uygun şekilde tasarlandı. Tarihimizden esinlenilerek tasarlanan desenli kapaklarda dore kulplar kullanıldı. Pirinç ayaklarla yerden yükseltilmiş alt dolapları barındıran yıkama bölümünde yere oturmayan bulaşık makinesi modülü de dikkat çekici detaylar arasındaydı.

Platino
Dolap kapaklarında birbirini takip eden desenlerin yer aldığı Platino, parlak lake üzerine uygulanan estetik tasarımıyla ışıltı saçıyor. Özel ayna bitişli paslanmaz çelik tezgahı ve son teknoloji ile çalışan elektrikli kapakları ile Platino, sanat ve teknolojinin bir araya geldiği eşsiz mutfaklardan biri.  

Diamente
Özel Vanucci mor rengi ile sergilenen mutfak son yılların trendi olan tavana kadar uzanan açık rafları ile dikkat çekiyor. Diamente ön tarafında geniş dolapları, arka tarafında ise raflı tasarımı destekleyen öğeleri ile ada tasarımına alışılmış dışı bir yorum getiriyor. Aşçılar Milli Takım Kaptanı Ümit Yüksel ve ekibinin altın madalyalı yemek ve tatlılarını yapabilmesi için tam donanımlı ve çalışır halde özel olarak tasarlanana Diamente 'de fuar boyuncabirbirinden leziz tatlar yaratıldı.

Carino
Kendinden kulplu özel kapak tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakan Carino, parlak lake renk seçenekleri ile kullanıcıya zengin ürün çeşitliliği sunuyor. Led aydınlatmalar ile modelin ışıltısı desteklenirken, gizli priz gibi hayatı kolaylaştıran estetik çözümleriyle de göz dolduran Carino UniCera fuarının da gözbebeği oldu. Ümit Yüksel ve ekibi özel performanslarının bir bölümünü bu mutfakta sergiledi.

Banyo: “Su ” ve “doğa ”dan ilham alarak tasarlanan beş farklı banyo modeli ile Vanucci doğanın öykülerini evlere taşıdı. Bugüne kadar ağırlıklı olarak doğaya dönüş konseptli (Flutto, Pietra, Foglia, Fiume ve Fontana) gibi modelleriyle dikkat çeken Vanucci, özgün tasarımlardan oluşan yedi banyoluk yeni ürün gamında ise ağırlıklı olarak modern ve şehirli tasarımlara yer verdi. Kulpsuz tasarımlar, doğal ahşap ve lake malzemelerden oluşan modellerde yalın formlar dikkat çekti. Her zaman olduğu gibi estetikle birlikte fonksiyonelliği de önemseyen Vanucci banyo modelleri her eve uygulanabilen ölçülere sahip. 2011 'de klasiğe bir dönüş olması nedeniyle mutfaklarda olduğu gibi banyo tasarımlarında da klasik dokunuşlara yer verildi.


Geri Dön