26 / 04 / 2024

Varan Turizm'in Metro Turizm'e satışı iptal oldu

Varan Turizm'in Metro Turizm'e satışı iptal oldu

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk tarafından Varan'ın satın alınmasına ilişkin yapılan ön protokolün iptal olduğu bildirildi. Galip Öztürk'ün danışmanı Sinan Solok, 'Varan Turizm, ön protokolde yazılı olan şartlara ve hükümlere uymadı' dedi



Galip Öztürk'ün danışmanı Sinan Solok, Varan ile satışa ilişkin ön protokol yapıldığını ve satış konusunda anlaşmaya varıldığını hatırlatarak, normal süreçte ön protokolün protokol haline getirilip, satış işleminin tamamlanması gerektiğini söyledi. Solok, 'Varan Turizm, ön protokolde yazılı olan şartlara ve hükümlere uymadı. Biz bu arada bütün operasyonel hazırlığımızı, bankalar nezdindeki hazırlığımızı yapmıştık'' dedi. Özellikle marka devri konusunda bir anlaşmazlık yaşandığını ifade eden Solok, 'Ön protokoldeki şartlar geçerli olursa sözümüzün arkasındayız'' diye konuştu.

Mepet'in hisseleri ilk günde satıldı

Metro Yatırım Menkul Değerler, Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret'in ödenmiş sermayesinin 50 milyon liradan 55 milyon liraya artırılması nedeniyle ihraç edilen 5 milyon lira nominal değerli payların İMKB Birincil Piyasada halka arz işleminin, halka arzın ilk günü gelen talep seviyesinin yeterli görülmesi nedeniyle sonlandırıldığını bildirdi.
Sabah


Geri Dön